Μάθετε τι ενώνει τον Elvis Presley με... την Rihanna!

Τι κατάφερε η 22χρονη 60 χρόνια μετά;

Μάθετε τι ενώνει τον Elvis Presley με... την Rihanna!

Ένα ρεκόρ που παρέμενε ανέπαφο εδώ και 60 χρόνια κατάφερε να ισοφαρίσει η Rihanna, βάζοντας το όνομά της δίπλα σε αυτό του Elvis Presley! Η 22χρονη σταρ έγινε η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να έχει ένα No1 τραγούδι στα βρετανικά charts τα τελευταία πέντε χρόνια.

Την περίοδο 1957 - 1963 ο Elvis κατάφερε να βλέπει ένα τραγούδι του στην κορυφή κάθε χρόνο, κάτι που κανείς άλλος δεν είχε καταφέρει μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, η Rihanna έβαλε το όνομά της δίπλα σε αυτό του θρύλου της ροκ, αφού το «What’s My Name» σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts!

Η RiRi άρχισε να «χτίζει» το ρεκόρ το 2007 με την επιτυχία «Umbrella». Το 2008 είδε στην κορυφή το «Take A Bow», την επόμενη χρονιά το «Run This Town» (που τραγουδούσε μαζί με τους Kanye West και Jay Z) και το 2010 έφτασε τον Elvis!

Και να ήταν μόνο αυτό... Το «Only Girl» έγινε No1 στα βρετανικά charts στις 13 του περασμένου Νοέμβρη και παρέμεινε για δύο σερί εβδομάδες, ενώ το ίδιο τραγούδι ήταν και στην κορυφή του Billboard.

«Είναι το τέλειο Rihanna άλμπουμ για εμένα», είχε πει η 22χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της και η απήχηση του νέου της δίσκου επιβεβαιώνει πως ο δίσκος δεν έτυχε... πέτυχε!

Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα πουλούσε 207.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ μέσα σε 7 ημέρες και άλλα 900.000 στη Βρετανία μέσα σε ένα μήνα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top