Ν. Μπουλέ: Δεν θέλω να μιλάω για τον Γρηγόρη

Ακούει Γρηγόρης και... σφραγίζει το στόμα

Ν. Μπουλέ: Δεν θέλω να μιλάω για τον Γρηγόρη

Η Νάντια Μπουλέ ακούει Γρηγόρης Αρναούτογλου και… κλείνει το στόμα. Δεν θέλει να λέει κουβέντα για τη σχέση της με τον παρουσιαστή και είναι… κατηγορηματική στη συνέντευξη που έδωσε στην espresso. «Θα μου επιτρέψεις να μη μιλήσουμε γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής μου», λέει και κλείνει το θέμα.

Οι διακοπές των εορτών την βρήκαν στην Αθήνα, με φίλους και συγγενείς. «Ξεκουράστηκα αρκετά γιατί έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει και τα γυρίσματα της εκπομπής», αναφέρει η παρουσιάστρια του top chef.

Τώρα θα μου πείτε ότι μπορεί ο Γρηγόρης να θεωρείται, φίλος η συγγενής. Ποιος ξέρει!

Στις άλλες δραστηριότητες τώρα της Νάντιας Μπουλέ, πρώτο ρόλο παίζει η μουσική. «Την τηλεόραση την αγαπώ πολύ σαν μέσο, αλλά η ψυχή μου εκφράζεται μέσα από το τραγούδι».

Άραγε ποιο θα αφιέρωνε αυτή την εποχή στον Γρηγόρη; Α! ξέχασα. Η παρουσιάστρια ΔΕΝ θέλει να μιλάει γι’ αυτόν.

Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας με τα όσα είπε η Νάντια Μπουλέ. Θα ήθελε λοιπόν, να παρουσιάσει το top chef 2, ενώ αναφέρεται και στην Ευγενία Μανωλίδου. «Ο χαρακτηρισμός ανταγωνίστρια δημιουργεί τηλεοπτική ένταση, αλλά εγώ δεν αισθάνομαι έτσι. Εν πάση περιπτώσει, ήταν πολύ καλή στο ρόλο που της είχε ανατεθεί», δήλωσε.

Αλήθεια να παρακολούθησε την εκπομπή του Γρηγόρη με καλεσμένη την Ευγενία και τον Άδωνη; Δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί η Νάντια ΔΕΝ θέλει να μιλάει για τον Γρηγόρη. Μα κι εγώ δε λέω να το καταλάβω.

Μαγειρεύει, όπως λέει, ενώ τώρα τελευταία η σπεσιαλιτέ της είναι κοτόπουλο με δ��μάσκηνα. «Απ’ότι μου λένε το πετυχαίνω».

Ποιος σας το λέει; Ο Γρηγόρης;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top