Μια 20χρονη Βρετανίδα η μητέρα του μωρού του C. Ronaldo

Τον πολιορκεί στενά- Δεν θέλει καμία σχέση μαζί της

Μια 20χρονη Βρετανίδα η μητέρα του μωρού του C. Ronaldo

Μια 20χρονη φοιτήτρια από τη Βρετανία είναι η «μυστηριώδης» μητέρα του μωρού του Cristiano Ronaldo.


Η νεαρή Βρετανίδα που έφερε στον κόσμο τοπαιδί του διεθνή άσσου του ποδοσφαίρου, πήρε 12 εκατομμύρια για να εξαφανιστεί και να μην αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν την «ιδιότητα» της. Μάλιστα, υπέγραψε και συμβόλαιο το οποίο την υποχρεώνει να κρατήσει την ανωνυμία της, να μείνει για πάντα μακριά από το παιδί και να μην πει σε κανέναν –ούτε καν σε στενούς φίλους και στην οικογένεια της- ότι αυτή είναι η μητέρα του μωρού.


Ωστόσο τώρα που έγινε εκατομμυριούχος φαίνεται πως το μετάνιωσε και νιώθει δυστυχισμένη: η 20χρονη που αισθάνεται ότι πούλησε την ψυχή της και έχει πάθει κατάθλιψη, πολιορκεί στενά τον Ronaldo, ζητώντας να του δώσει τα χρήματα πίσω με αντάλλαγμα το δικαίωμα να επισκέπτεται το μόλις έξι μηνών αγοράκι που απέκτησαν μαζί.


Η κοπέλα -που όπως αποκάλυψε σε φίλους του ο ποδοσφαιριστής την έχει δει μόνο γυμνή καθώς ήταν σχέση της μιας βραδιάς, - τον παίρνει τηλέφωνο αργά τη νύχτα κλαίγοντας και εκλιπαρώντας. Του τηλεφωνεί μάλιστα και μετά από αγώνες, ελπίζοντας ότι θα τον πετύχει σε μια στιγμή ευαισθησίας.


Ο 25χρονος παίκτης ωστόσο, φαίνεται πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, καθώς το παιδί του το μεγαλώνειη μητέρα του Ντολόρες, στην Πορτογαλία και εκείνος ζει τον έρωτα του με την καλλονή Irina Shayk, το νεαρό μοντέλο από τη Ρωσία που το τελευταίο διάστηματου έχει κλέψει την καρδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top