Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Είναι ολέθριο» είπε ο Νίκολας Κέιτζ για τον θάνατό της

Ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την κόρη του «βασιλιά»

Δείτε βίντειο για τον θάνατο της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ από το Breakfast@Star

Mετά την εισαγωγή της σε νοσοκομείο της Καλιφόρνιας λόγω ανακοπής καρδιάς το βράδυ της Πέμπτης, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έφυγε από τη ζωή στα 54 της χρόνια, όπως δήλωσε η μητέρα της, Πρισίλα.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ έσπευσαν να στείλουν τα συλληπτήρια τους στην οικογένεια της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ.

Νίκολας Κέιτζι & Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στην πρεμιέρα της ταινίας Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι το 2001 στο Λος Άντζελες /Φωτογραφία AP Images/Kevork Djansezian

Ο Νίκολας Κέιτζ δεν έκανε κάποια ανάρτηση στα social media, ωστόσο, προχώρησε σε μερικές δηλώσεις στο Holywood Reporter, για τον θάνατο της πρώην συζύγου του.

«​Είναι ολέθριο» είπε, χαρακτηρίζοντας τη δυσάρεστη είδηση που έμαθε και πρόσθεσε: «Η Λίζα είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο από οποιονδήποτε γνώρισα ποτέ».

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Παραπατούσε στις Χρυσές Σφαίρες, δύο μέρες πριν πεθάνει

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο γιο της τραγουδίστριας, Μπέντζαμιν, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Ιούλιο του 2020. «Βρίσκω κάποια παρηγοριά στην ελπίδα ότι θα βρεθεί και πάλι με τον γιο της, Μπέντζαμιν», ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι ο Κέιτζ υπήρξε παντρεμένος με την Πρίσλεϊ από το 2002 έως το 2004.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top