Μιμή Ντενίση: Η ανάρτηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που θα συζητηθεί

Όσα έγραψε για την κηδεία του πρώην Μονάρχη

Εντατικές προετοιμασίες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου /Βίντεο από το Mεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Γύρω από το ζήτημα της κηδείας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, που έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου, τοποθετήθηκε δημόσια η Μιμή Ντενίση.

Τατόι: Εδώ θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Δίπλα στους γονείς του

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα φωτογραφία στο Instagram με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Άννα Μαρία, γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό του λαού εξ αιτίας της κηδείας του τέως μονάρχη της χώρας. Δεν υφίσταται πολιτειακό πολιτικό θεμα. Ο λαός αποφάσισε ψήφισε και το θεμα μοναρχία έκλεισε εδώ και 49 χρόνια!

Η δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει από κανέναν και τίποτα! Άρα προς τι ο φόβος: Εκτός του ότι υπήρξε ανώτατος αρχών της Ελλάδας, υπήρξε και Ολυμπιονίκης. Κατά την γνώμη μου δικαιούτο μια κηδεία δημόσια δαπάνη. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δε διεκδίκησε τίποτα μετά την μεταπολίτευση. Αγάπησε πραγματικά την Ελλάδα κι ήρθε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του εδώ.

Μπροστά στον θάνατο δείχνουμε τον πολιτισμό μας. Η ιστορία δεν αλλάζει, η βασιλεια είναι μέρος της ιστορίας μας κι ο Κωνσταντίνος υπήρξε ανώτατος αρχών. Τα λάθη του θα τα κρίνει έτσι κι αλλιώς η ιστορία.

Κηδεία Κωνσταντίνου: Ποιοι βασιλείς και πρίγκιπες θα έρθουν στην Αθήνα 

Μια κηδεία με ανώτατους κληρικούς αυστηρά μέτρα προστασίας και διεθνείς βασιλικούς προσκεκλημένους δεν μπορεί να είναι κηδεία ιδιωτη;! Έπρεπε να τιμηθεί συμβολικά ως αναγνώριση των θεσμών. Προσωπικά γνώρισα έναν πολύ ευγενή και διακριτικό άνθρωπο που μίλαγε με τεράστια αγάπη για την Ελλάδα, την οποια είχε εμφυσήσει και στα παιδια του. Καλό ταξίδι στο Βασίλειο των Ουρανών και συλλυπητήρια στην εξαιρετική οικογένειά του».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια που δέχθηκε η Μιμή Ντενίση ήταν πολλά, με αρκετά από αυτά να μη συμφωνούν με την τοποθέτησή της.

Τέως Βασιλιάς Κώνσταντίνος: Σωστή η απόφαση να κηδευτεί ως ιδιώτης;

Θυμίζουμε ότι η κηδεία του τέως Μονάρχη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο Τατόι, ενώ όπως αποφασίστηκε δε θα είναι δημοσία δαπάνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top