Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Είχα πάθει φρίκες»

Οι ενδοιασμοί του Πέτρου Καστρινού για να πει «ναι» στο «Μαύρο Ρόδο»

Η συνέντευξη του Μιχαήλ Ταμπακάκη στο Πάμε Δανάη!/17/10/22

Όμορφος, εγωιστής και πεισματάρης. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του «Πέτρου Καστρινού» στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ταμπακάκης: Το ύψος, οι γονείς του και η σχέση με τη Σάντυ Χατζηιωάννου

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης «φώτισε» κάποιες από τις πτυχές του ήρωα που υποδύεται σημειώνοντας πως έχει αγαπήσει τον ρόλο του, αν και στην αρχή βασανίστηκε μέχρι να απαντήσει θετικά σε ένα σήριαλ με απαιτητικά γυρίσματα.

Ταμπακάκης: «Οι απαγορευμένοι έρωτες έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει»

 

 

«Έχω αγαπήσει τον Πέτρο Καστρινό από το «Μαύρο Ρόδο» γιατί είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτόν. Ο Πέτρος θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε, δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ. Όταν σου λέει ο άλλος «μέχρι εδώ» είναι μέχρι εδώ. Το ότι ο Πέτρος δε σέβεται τα όρια της Ελισάβετ δεν τον κάνει κακό, αλλά ανώριμο και αλαζόνα. Το στοίχημα το βάζει με τους φίλους του, γιατί ουσιαστικά ντρέπεται να τους πει ότι του αρέσει η δόκιμη μοναχή. Είναι μία πρόφαση για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν ενδίδει εύκολα, το βασικό εμπόδιο είναι ότι αυτή η κοπέλα έχει ταχθεί στο Θεό, αλλά υπάρχει μία βαθιά σύνδεση αυτών των δυο παιδιών», είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και συμπλήρωσε: «Την πρώτη μέρα που θα είχαμε γύρισμα, σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και ζαλιζόμουν, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Είχα πάθει φρίκες. Νόμιζα ότι τα είχα πάθει όλα, νόμιζα ότι δε θα πάω στο γύρισμα».

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Οι σπουδές, η ζωή στο Λονδίνο και το Instagram

Ο νεαρός πρωταγωνιστής δήλωσε χαρούμενος που συνεργάζεται με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου ή αλλιώς την τηλεοπτική δόκιμη μοναχή Ελισάβετ. «Έχει πρόσωπο αγγελικό, είναι παρούσα, επαγγελματίας, συνεπής, διαβασμένη, έχει χιούμορ».

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξής του με τον Άρη Καβατζίκη, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αναφέρθηκε και στην απόφασή του να κάνει ψυχοθεραπεία στα 18 του χρόνια, δίχως να υπάρχει συγκεκριμένη αφορμή.

«Δεν πιστεύω ότι κάνουμε θέατρο για ψυχοθεραπεία. Δεν είναι αυτός ο δρόμος, γιατί μπορεί να τρελαθείς ακόμη πιο πολύ εάν δεν είσαι καλά. Πρέπει να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου για να γίνεις ηθοποιός, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος και με το μέσα σου, με τα σκοτάδια σου, και πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top