Elon Musk: H Grimes δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους

Η μικρούλα χορεύει και διαβάζει... Νίτσε!

Δείτε βίντεο με διάφορες εμφανίσεις του Elon Musk

Μπορεί να τη γνωρίσαμε λόγω της σχέσης της με τον Elon Musk, ωστόσο η Grimes είναι πολλά περισσότερα από σύζυγος του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη.

Ο Έλον Μασκ στη Μύκονο - Λύθηκε το μυστήριο με τη μελαγχρινή καλλονή

Η μουσική παραγωγός, ηχολήπτρια, γραφίστρια και σκηνοθέτης θέλησε να δείξει πόσο ψαγμένη είναι τόσο η ίδια, όσο κι η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφία της μικρούλας.

Elon Musk & Grimes στο MET Gala της Νέας Υόρκης το 2018

Elon Musk & Grimes στο MET Gala της Νέας Υόρκης το 2018 /Φωτογραφία AP Images

Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβρio του 2021 και στην πρώτη της φωτογραφία φαίνεται αξιαγάπητη με μια ροζ κορδελίτσα στο κεφάλι: «Η κόρη μου χορεύει techno πάνω από αυτό το αντίγραφο της Γέννησης της Τραγωδίας από τον Νίτσε - Τι βασίλισσα», αφού βλέπουμε τη μικρή να ακουμπάει το βιβλίο του Νίτσε. Ενώ η Grimes, συνέχισε να δηλώνει περήφανη μαμά γράφοντας πόσο hardcore (σκληροπυρηνική), είναι η κόρη της. Ποιο είναι το όνομα της μικρούλας; Exa Dark Sideræl Musk!

Έλον Μασκ: Ο πατέρας του έκανε παιδί με την θετή του κόρη

Η Grimes είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση celebrity, καθώς έχει συζητηθεί πολλές φορές για τις δηλώσεις της. Πέρα από τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη, έχει δηλώσει πως επιθυμεί αυτιά ξωτικού και δόντια βαμπίρ, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει "παρατήσει" τον Musk για να συνεχίσει την ομοφυλόφιλη σχέση της. Αλλά και γενικότερα μεταξύ του ζευγαριού έχει υπάρξει αρκετή ένταση με τα υποτιμιτικά σχόλια του Musk για τους ομοφυλόφιλους κ.ά., ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα παιδί, έχουν χωρίσει, τα έχουν ξαναβρεί κι απέκτησαν τη δεύτερη κορούλα τους, μέσω παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top