Η αποκάλυψη της Anne Heche: «Δεν ένιωθα λεσβία, ήμουν απλά ερωτευμένη»

Όσα γράφει για την DeGeneres στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει μετά θάνατον

Δείτε βίντεο από διάφορες εμφανίσεις της Anne Heche 

Στο πώς αντιμετώπιζε τη σχέση της με την Ellen DeGeneres στα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν ήταν από τα πρώτα ανοιχτά ομόφυλα ζευγάρια στο Χόλιγουντ αναφέρεται η ηθοποιός Anne Heche, η οποία έχασε τη ζωή της τον Αύγουστο μετά από τροχαίο δυστύχημα, σε βιβλίο για τη ζωή της που ετοίμαζε από πέρυσι.

Ellen DeGeneres & Anne Heche χέρι χέρι στο κόκκινο χαλί στα τέλη της δεκαετίας του '90 

Ellen DeGeneres & Anne Heche χέρι χέρι στο κόκκινο χαλί στα τέλη της δεκαετίας του '90 /Φωτογραφία AP Images

«Με χαρακτήριζαν εξωφρενική επειδή είχα ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Δεν ήμουν ποτέ με γυναίκα πριν αρχίσω να βγαίνω με την Ellen», έγραψε η Heche στο βιβλίο Call Me Anne το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023.

Η ηθοποιός πολλές φορές είχε δηλώσει ότι το Χόλιγουντ την είχε βάλει στη «μαύρη λίστα» για τη σχέση της με την DeGeneres, η οποία την ίδια περίοδο είχε αρχίσει να «γράφει» τηλεοπτική ιστορία με τον χαρακτήρα της ομοφυλόφιλης Ellen στην ομώνυμη κωμική σειρά.

Anne Heche: Η τιμή της βιογραφίας της «εκτοξεύτηκε» μετά τον θάνατό της

Anne Heche: Είχε αποκαλύψει ποιες θα ήθελε να την υποδυθούν όταν πεθάνει

«Εγώ δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου ως λεσβία. Απλά ήμουν ερωτευμένη. Ήταν, για να είμαι ξεκάθαρη, το ίδιο παράξενα όπως για οποιονδήποτε άλλον. Δεν υπήρχαν λέξεις για να περιγράψουν το πώς ένιωθα» αναφέρει η Heche στο υπό κυκλοφορία βιβλίο της το οποίο αποτελεί συνέχεια του βιβλίου Call Me Crazy που είχε κυκλοφορήσει το 2001.

«Ο χαρακτηρισμός gay δε μου φαινόταν σωστός, ούτε κι ο χαρακτηρισμός straight. Το εξωγήινος μπορεί να ήταν καλύτερο, σκεφτόμουν ορισμένες φορές. Το γιατί, το πώς και το τι ένιωθα για τον άνθρωπο τον οποίο ερωτεύτηκα παρά το φύλο του θα το απαντούσα αν κάποιος με είχε ρωτήσει, αλλά ποτέ κανείς δεν το έκανε», γράφει η ηθοποιός.

Ellen DeGeneres & Anne Heche στο πλατό της εκπομπής της κωμικού το 1999

Η Ellen DeGeneres και η Anne Heche στο πλατό της εκπομπής της κωμικού το 1999 /Φωτογραφία AP Images

Ο εκδότης Jared Wisefield που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο, δήλωσε στο Associated Press ότι είχε υπογράψει συμφωνία με τη Heche τον περασμένο Μάιο με την ίδια να του παραδίδει το χειρόγραφο λίγο πριν πεθάνει.

Anne Heche: Η πρώτη αντίδραση της Ellen DeGeneres για τον θάνατό της

Η Anne Heche επίσης αναφέρεται στο βιβλίο της στον Harisson Ford και τον ρόλο του μέντορα που είχε στην καριέρα της, καθώς και σε ιστορίες με τον Alec Baldwin και τον Oliver Stone.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top