Σάλος στην σοουμπιζ από άσεμνη χειρονομία γνωστής ηθοποιού

Δείτε το στιγμιότυπο που «άναψε φωτιές»

Σάλος στην σοουμπιζ από άσεμνη χειρονομία γνωστής ηθοποιού

Το… χούφτωμα σε όλο του το μεγαλείο απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στα βραβεία Spirit που δόθηκαν λίγες ώρες πριν από την λαμπερή τελετή των Οσκαρ.

Οι θεατές έμειναν άφωνοι όταν είδαν την ηθοποιό Ροζάριο Ντόσον να πιάνει κανονικά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό τα γεννητικά όργανα του Πολ Ραντ, ενώ αυτός ετοιμαζόταν να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερου σεναρίου.

Το απίστευτο είναι ότι η ηθοποιός δεν έλεγε να ξεκολλήσει το χέρι της από τη��… «επικίνδυνη περιοχή» του συναδέλφου της και συνέχισε κανονικά να κάνει αυτό που θεωρούσε… σωστό. Από την πλευρά του ο Ράντ αρκέστηκε – αρχικά - στο να ψελλίσει την φράση «δεν το περίμενα ποτέ αυτό». Αρχικά, γιατί αργότερα που το καλοσκέφτηκε, δεν το άφησε έτσι. «Με χούφτωσες εσύ, το ίδιο θα κάνω κι εγώ», σκέφτηκε και το έκανε. Αλλά όχι στην ίδια, αλλά σε άλλη!

Μόλις η Ντόσον ολοκλήρωσε το «έργο» της, ο Ραντ άπλωσε τα χέρια του στο στήθος της Εύα Μέντες, λέγοντάς της ότι δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση εκείνη να μείνει εκτός «παιχνιδιού». Δευτερόλεπτα μετά, βρέθηκε να της κρατά με το ένα χέρι τον ώμο και με το άλλο το στήθος!

Ο λόγος που συνέβη το στιγμιότυπο παραμένει άγνωστος. Κανείς δεν ξέρει ούτε γιατί το έκαναν, ούτε κυρίως εάν είχαν συνεννοηθεί για να το κάνουν. Τα Spirit Awards απονέμονται κάθε χρόνο, λίγες ώρες πριν τα Οσκαρ και αφορούν ανεξάρτητες ταινίες που χαρακτηρίζονται από το χαμηλό κόστος παραγωγής. Κάποιες από αυτές μάλιστα είναι υποψήφιες και στα Οσκαρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top