«Βόμβα» Ελ. Μελέτη για τη σχέση της με το Γιάννη

Τι αποκαλύπτει η ίδια σε άρθρο της

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε ένα άρθρο για τα έξι στάδια του χωρισμού όπως η ίδια τα ονομάζει. Αφορμή η συζήτηση με μια φίλη της. Συγκεκριμένα, στο άρθρο που έγραψε στο site της Νίκης Κάρτσωνα τα στάδια είναι έξι: Στο πρώτο στάδιο, νιώθεις χάλια, στο δεύτερο, αρνείσαι πεισματικά ότι έχεις χωρίσει. Στο τρίτο, η πίκρα είναι μεγάλη, στο τέταρτο επιστρατεύονται διάφορα «όπλα» για να φέρεις πίσω τον πρώην, στο πέμπτο η διάθεση έχει σκαμπανεβάσματα, και στο έκτο έχεις απλά ξεπεράσει τον πρώην.

Αλλού όμως είναι το… «ζουμί»! Στην αναφορά που κάνει στη σχέση της με τον αγαπημένο της Γιάννη Ολιζιέρσκυ, και αφού έχει περιγράψει και τα 6 στάδια του χωρισμού, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν όμως και εκείνες οι ελάχιστες περιπτώσεις που σε έναν χωρισμό δεν είναι απαραίτητο να περάσεις από τις παραπάνω φάσεις. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα ζευγάρια που έχουν ζήσει έναν πραγματικό έρωτα και μια αληθινή και βαθιά αγάπη, η οποία ωστόσο για κάποιους λόγους έχασε το δρόμο και το στόχο της».

Και συνεχίζει, ακόμα πιο συγκεκριμένα: «Αν σας φαντάζει αδύνατο, πάρτε για παράδειγμα τον Γιάννη και εμένα, που αποφασίσαμε πριν αρκετούς μήνες να χωρίσουμε. Ωστόσο μέχρι και σήμερα, διατηρούμε το ίδιο σπίτι, βλεπόμαστε, μιλάμε και διατηρούμε μια καθημερινή, γλυκιά και ανθρώπινη επαφή, χωρίς εντάσεις και χωρίς καβγάδες, αλλά με ειλικρίνεια για το πώς νιώθουμε».

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι «δεν θέλαμε με τίποτα να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ακούσουμε και να διαβάσουμε αναλήθειες. Και αν υπήρξαν κάποιοι που αναζητούσαν πρόωρα και βεβιασμένα σε μας μια δυσάρεστη είδηση χωρισμού, εμείς δεν την επιβεβαιώσαμε, γιατί απλά δεν νιώθαμε καμία τέτοια υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που μας νοιάζονται μόνο ως “είδηση σόου μπιζ”».

Στο τέλος του άρθρου της καταλήγει: «Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, ναι, πέρασαν 3 πολύ δύσκολοι μήνες, αλλά όταν βιώνεις το χωρισμό ως μια κοινή κατάσταση που ισχύει και για τους δυο, ξέρεις ότι πλέον έφτασες στο επίπεδο αγάπης εκείνο που είσαι εκεί για τον άλλον και στα καλά και στα κακά».

Εμείς τώρα τι να πούμε… Μακάρι στην προσωπική της ζωή να βρει τον δρόμο που της ταιριάζει!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top