Τί κοινό έχουν η Eλένη, το μίνι και η... μαγκούρα της γιαγιάς;

Δείτε τί είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της

Τί κοινό έχουν η Eλένη, το μίνι και η... μαγκούρα της γιαγιάς;

Δεν πρόλαβε να μπει στο στούντιο η Ελένη το πρωί της Τετάρτης και ταράχτηκε από την Κατερίνα Ζαρίφη που είχε στο πάνελ της. Η Κατερίνα σχολίασε το εφαρμοστό φόρεμα της Ελένης που «έσκασε μύτη» στα φούξια. Φούξια ρούχο, φούξια γόβες, φούξια λουλούδι στα μαλλιά και μακιγιάζ στις αποχρώσεις του φούξια.

«Πώ πω τι όμορφη που είσαι… Σε βλέπω για μεγάλη καριέρα, τουλάχιστον 15 χρόνια ακόμη θα κάνεις πρωινό!», της είπε της Ελένης η Κατερίνα. Εκείνη γούρλωσε τα μάτια και άρχισε να φωνάζει πηγαίνοντας προς το μέρος της για να την φιλήσει: «Μην μου λέτε τέτοια… Λές να είμαι αιωνόβια γιαγιά εδώ πέρα με την μαγκούρα μου;»

Η Κατερίνα συνέχισε: «Ξέρεις τι φοβάμαι ε; Εσένα γιαγιά, εμείς να γερνάμε εδώ πέρα, να τριγυρνάμε με το πι και εσύ να λες καλημέρα μέσα στην καλή χαρά!»

«Ε, καλημέρα θα λέτε και σεις, μη νομίζεις», της είπε η Ελένη τονίζοντας με νόημα ότι ακόμη και στην περίπτωση που – λέμε τώρα – συνεχίσει για άλλα τόσα χρόνια την τηλεόραση, πρωινό θα κάνει. Και συν των άλλων, θα έχει και το πάνελ της μαζί. Δεν θα είναι και… μόνη.

Η Ζαρίφη όμως άλλαξε κουβέντα. Ευτυχώς για την Ελένη, ανακουφίζοντάς την και βγάζοντάς την από την δύσκολη θέση: «Τι είναι αυτά τα μίνι της μάνας παιδί μου;»

«Ποιας… μάνας;» αναρωτήθηκε και όλοι οι υπόλοιποι γέλασαν με την ψυχή τους. Η Ελένη δεν έδωσε συνέχεια. «Μα γιατί με βάλατε να είμαι μέσα στα φούξια εδώ μέσα πρωί πρωί;», την ρώτησε η Ζαρίφη. «Αφού ξέρεις την αγάπη μας στα χρώματα», της απάντησε εκείνη. «Εγώ φόρεσα το ίδιο όμως χρώμα με το σκηνικό και θα φαίνομαι ενιαία και η μαμά μου θα μου πεί ότι πάλι έφαγα…», είπε η Ζαρίφη. «Θα σε πετάξω στο άλλο σκηνικό, στον καναπέ και θα φαίνεσαι πιο όμορφη», την διαβεβαίωσε η Ελένη, έχοντας σχεδόν λιποθυμήσει από τα γέλια.

Η κουβέντα περί… ομορφιάς κατέληξε με την Κατερίνα να λέει συνεχώς στην Ελένη πόσο όμορφη είναι και να αυτοσαρκάζεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Άκουσα ότι στο σπίτι σας μπήκε ένα ποντίκι. Αλήθεια είναι; Αλήθεια είναι το ξέρω. Γι’ αυτό εγώ δεν παίρνω μεγάλο σπίτι. Γιατί στο δικό μου σπίτι, εγώ και η αδελφή μου είμαστε τόσο χοντρές που μαζί με τα έπιπλα, πού να μπεί το ποντίκι… Δεν θα χωρέσει. Θα μπεί, θα σφηνώσει, τέλος!»

Είναι γεγονός πάντως ότι αυτό που γίνεται στο πλατό της Ελένης κάθε φορά που πάει η Ζαρίφη, δεν έχει προηγούμενο. Τουλάχιστον δέκα λεπτά έκανε η Ελένη να ξεκινήσει σήμερα από τα γέλια και τον χαμό που γινόταν στο στούντιο. Είναι αυτό που της είχε πει από την πρώτη μέρα της Κατερίνας που άρχισε να πηγαίνει ξανά στον Καφέ... Σα να μην πέρασε μια μέρα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top