Δείτε τι «τραβάει» η Alessandra Ambrosio

Τα κορμιά… κόποις κτώνται!

Δείτε τι «τραβάει» η Alessandra Ambrosio
Όχι. Για το θεϊκό κορμί της Alessandra Ambrosio δεν ευθύνεται μόνο η φύση και ο καλός Θεούλης. Το 29χρονο τοπ μόντελ που έχει κατακτήσει τη διεθνή μόδα με το στιλ, την εμφάνιση και το σώμα της, αποδεικνύει περίτρανα, ότι η δουλειά της εκτός από τρόπο, απαιτεί και πολύ κόπο.
Πως αλλιώς ο «’Αγγελος» της Victoria’ s Secret θα μπορούσε να φορά και να υποστηρίζει τα σέξι εσώρουχα στην πασαρέλα; Καθημερινή γυμναστική, ειδικά προγράμματα Pilates και εντατική άσκηση, είναι η απάντηση.

Η 29χρονη Βραζιλιάνα καλλονή, απαθανατίστηκε στο γυμναστήριο την ώρα που έκανε Pilates. Φορώντας ρούχα γυμναστικής. Με τα μαλλιά πιασμένα πάνω, η Alessandra έδωσε σκληρή «μάχη» με τα όργανα μαζί με τη βοήθεια του προσωπικού γυμναστή της.
Η ίδια αν και όπως έχει δηλώσει παίρνει πολύ στα σοβαρά την καριέρα της, παραδέχεται ότι στην αρχή την πίεζαν ώστε να είναι πολύ αδύνατη: «το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι αν έπρεπε να σταματήσω να τρώω, τότε θα έπρεπε να αλλάξω και καριέρα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να θυσιάσω την υγεία μου για να γίνω μοντέλο».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top