«Οταν είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση είπα τί αγγούρι είναι αυτό;»

Είναι 33 ετών και έχει κάνει δύο σχέσεις!

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης που συμμετέχει στην εκπομπή της Σίσσυς Φειδά Σπίτι απ’την αρχή θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση: «Δεν μου άρεσε καθόλου και ντράπηκα πραγματικά πάρα πολύ. Μόλις με είδα στην τηλεόραση είπα Παναγία μου, τι αγγούρι είναι αυτό! Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλούς ενδοιασμούς, όχι μόνο όταν μου έγινε η πρόταση για το Σπίτι απ’ την αρχή, αλλά και όταν ακόμη ξεκινήσαμε τα γυρίσμα��α. Η μεγαλύτερή μου ανασφάλεια ήταν με ποιο τρόπο θα καταφέρω να βγω άνετος στο γυαλί γιατί ακόμη και τώρα δεν θεωρώ ότι αυτό που βγαίνει είναι το καλύτερο δυνατό».

Τώρα εμείς τι να πούμε; Εάν δηλαδή ο ίδιος για τον εαυτό του έχει αυτήν την γνώμη, οι τηλεθεατές τι θα πρέπει να πούν; Μήπως να πούν εάν το Σπίτι απ’ την αρχή παρουσιάζει ομοιότητες με τις εκπομπές του Σπύρου Σούλη (τύπου Αλλαξέ το ή Με το Δεξί); Όχι, ο Γιώργης απαντά με άνεση.

Με καταγωγή από την Σκύρο και τεράστια αγάπη στα… ζώα με τα οποία και φωτογραφήθηκε κιόλας, ο παρουσιαστής απαντά αρνητικά στις φήμες που κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή ότι θα βρισκόταν στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Για την προσωπική του ζωή δήλωσε ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που τον αφορά: «Με την Χριστίνα είμαστε μαζί εδώ και τριάμισι χρόνια και αυτό που μου αρέσει είναι ο συνδυασμός της ευφυϊας που διαθέτει με μία απίστευτη αυτοπεποίθηση που βγάζει. Τα βρίσκω πολύ γοητευτικά στοιχεία αυτά σε μία γυναίκα. Ο γάμος όμως δεν είναι κάτι που μου περνάει από το μυαλό».

Έχει απατήσει; «Όχι, δεν έχω ��πατήσει. Δεν είχα πολλές μακροχρόνιες σχέσεις μέχρι τώρα στην ζωή μου. Στα 33 μου χρόνια μπορώ να σου πώ ότι είχα μόνο δύο πραγματικές σχέσεις και δεν μου περνούσε καν από το μυαλό να απατήσω», λέει και δηλώνει με νόημα: «Έχω χρόνια να φάω χυλόπιτα».

Εδώ που τα λέμε τώρα… είστε λίγο υπερβολικός σε κάποια πράγματα… αλλά ας είναι…

Πηγή: ΟΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top