Μαμά η Μιράντα του «Sex & The City»: γέννησε η σύντροφός της

Τρίτο παιδί για την γνωστή ηθοποιό

Μαμά η Μιράντα του «Sex & The City»: γέννησε η σύντροφός της

Μαμά για τρίτη φορά έγινε η Cynthia Nixon, η Μιράντα του «Sex & The City», καθώς η σύντροφός της έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι! Λεπτομέρειες για τα γεννητούρια δεν έχουν γίνει γνωστές.

Τόσο ο μπέμπης, όσο και η σύντροφος της ηθοποιού, Christine Marinoni, χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο μικρός θα πάρει το όνομα Max Ellington Nixon - Marinoni.

Η Nixon γνώρισε την 43χρονη εκπαιδευτικό και ακτιβίστρια τον Μάιο του 2002, όσο ήταν ακόμα παντρεμένη με τον φωτογράφο Danny Mozes, με τον οποίο χώρισε το 2003 έπειτα από 15 χρόνια σχέσης.

Το 2004, η 44χρονη ηθοποιός έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με την σύντροφό της και αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη. Οι δύο γυναίκες αρραβωνιάστηκα�� τον Απρίλιο του 2009 και ζουν στο Μανχάταν μαζί με τα δύο παιδιά της ηθοποιού, την 14χρονη Samantha και τον 8χρονο Charles.

«Ήμουν με άντρες σε όλη μου τη ζωή και δεν είχα ερωτευτεί ποτέ μου γυναίκα. Όταν όμως αυτό μου συνέβη, δεν ήταν καθόλου περίεργο. Είμαι απλά μια γυναίκα ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα», είχε εξομολογηθεί η Nixon.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top