Ελένη - Ματέο: τι έκαναν στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο;

Στο κομμωτήριο με την μαμά και σούσι με επώνυμους

Ελένη - Ματέο: τι έκαναν στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο;

Business and pleasure στο Λονδίνο περιελάμβανε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την Ελένη Μενεγάκη, που βρέθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα -φυσικά- με τον Ματέο Παντζόπουλο. Νωρίτερα, η παρουσιάστρια φρόντισε να ανανεώσει το μαλλί πηγαίνοντας κομμωτήριο με την μαμά, ενώ δεν έλειψε το δείπνο σε γνωστό εστιατόριο με επώνυμη παρέα.

Όπως διαβάζουμε στα περιοδικά «Ok!» και «Hello», η παρουσιάστρια πάτησε το ποδαράκι της στην Γηραιά Αλβιόνα όπου σπουδάζει ο αδερφός της Θοδωρής. Γιατί πήγε η Ελένη στο Λονδίνο; Για τις ανάγκες της καμπάνιας γνωστής εταιρείας καλλυντικών την οποία διαφημίζει!

Αφού έκανε τις δουλίτσες της, πήρε τον Ματέο αλά μπρατσέτα και άρχισε τα πάνω - κάτω στο Λονδίνο, το window shopping, την διασκέδαση και το φαγητό, αλλά και την αγορά δώρων για αγαπημένα πρόσωπα.

Πριν το ταξίδι, η Ελένη πέρασε μια βόλτα από το κομμωτήριο, όχι με τον Ματέο (μόνο εκεί δεν την έχουμε δει μαζί του) αλλά με την μητέρα της, Ζέτα. Κι αν αναρωτιέστε τι έκανε αφού με το ίδιο μαλλί την βλέπουμε, να σας ενημερώσουμε πως απλά ανανέωσε το χρώμα...

Κι επειδή μέρα χωρίς Ματέο είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι, η παρουσιάστρια βγήκε το βράδυ της ίδιας μέρας με τον καλό της για σούσι στο Κεφαλάρι. Στην παρέα ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του και ο Τζώνη Καλημέρης με την δική του.

Ναι, ήταν εκείνη την ημέρα που ο Ματέο διαπληκτίστηκε με φωτογράφο... Θυμάστε το επεισόδιο; Ξινό παραλίγο να του ��γει το σούσι του 41χρονου επιχειρηματία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top