Άστραψε και βρόν��ηξε η Μερκούρη (μέρος… 2ον)!

Τι λέει για τη Μάρω Λύτρα και τον επιχειρηματία του κέντρου

Άστραψε και βρόντηξε η Μερκούρη (μέρος… 2ον)!
«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Με τη Μάρω Λύτρα δεν έχω τίποτα και παρακαλώ να φύγει και ο τίτλος που γράφει “Μερκούρη εναντίον Λύτρα”» ξεκίνησε κάπως επιθετικά η Ειρήνη Μερκούρη τη σύνδεσή της με το πλατό της εκπομπής «Κους Κους».

«Θέλω, όμως, να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο που το είδα χθες στο Star. Η Μάρω είπε ότι εγώ είχα τελειώσει με το μαγαζί όσον αφορά το συμβόλαιο. Εγώ θυμάμαι μόνο τον επιχειρηματία, τη σύντροφό του, τον Αντύπα, Τον Πέτρο Ίμβριο και εμένα στο γραφείο. Αν η Μάρω ήταν εκεί κρυμμένη να μου το πει γιατί δεν την είδα» συμπληρώνει στη συνέχεια η Ειρήνη Μερκούρη ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά!

Τονίζοντας ότι έχει ιδιωτικό συμφωνητικό για εμφανίσεις μέχρι την Κυριακή των Βαΐων, η Ειρήνη Μερκούρη επανέλαβε ότι πήγε στο μαγαζί για πρόβα και βρήκε άλλον καλλιτέχνη να κάνει πρόβα. «Δεν είδα ποιοι ήταν μέσα, δεν είπα ποτέ ότι συναντήθηκα με τη Μάρω Λύτρα εκεί» είπε η μελαχρινή τραγουδίστρια προσπαθώντας εκ νέου να βγάλει την κόντρα της ίδιας με τη Λύτρα από την «κορνίζα».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής της μετέφεραν ότι η επιχείρηση ισχυρίζεται ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό αναφέρει λήξη συνεργασίας στις 15 Ιανουαρίου, προσθέτοντας ότι έχει καταβάλει όλα τα οφειλόμενα στην τραγουδίστρια. Παράλληλα, ρώτησαν στην Ειρήνη Μερκούρη αν αληθεύει ότι η επιχείρηση της είχε κάνει παράπονα για την εικόνα της στο μαγαζί.

Η μελαχρινή τραγουδίστρια έγινε κυριολεκτικά ταύρος εν υαλοπωλείο! Όχι μόνο σημείωσε ότι δεν έχει πληρωθεί από τις 2 Δεκεμβρίου αλλά πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως o επιχειρηματίας είναι φοροφυγάς! «Ξέρετε πόσα έπαιρνα; 1.800 ευρώ την εμφάνιση. Ξέρετε πόσα έγραφε αυτός ότι ήταν ο μισθός μου; 70 ευρώ. Ότι του έχει κλείσει το μαγαζί το ΣΔΟΕ 2 ημέρες το γνωρίζετε;» τόνισε η Ειρήνη Μερκούρη με τους παρουσιαστές να της φωνάζουν ότι έχει ξεφύγει από το θέμα.

Η Ειρήνη Μερκούρη, όμως είχε πάρει «φόρα»: «Όσο για το άλλο, με την εικόνα μου, μου, ένα έχω να πω: Κονσομασιόν δεν κάνω εγώ, παιδιά. Δεν πάω να κάτσω στα τραπέζια αυτών που μου υποδεικνύουν οι επιχειρηματίες» .

«Θα επικαλεστώ τώρα και ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδή» είπε λίγο πριν αποχαιρετήσει η Ειρήνη Μερκούρη. «Έχετε ακούσει που λέει “Δε θα στηθώ στα τέσσερα για την καριέρα”. Εγώ δεν πρόκειται να στηθώ» πέταξε τη βόμβα και αποχαιρέτησε η μελαχρινή τραγουδίστρια…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top