Ορέστης Τζιόβας: «Με την Κατερίνα έχουμε μαλώσει πολλές φορές»

Όλα της… ηθοποιίας δύσκολα!

Ορέστης Τζιόβας: «Με την Κατερίνα έχουμε μαλώσει πολλές φορές»
Πάρτυ για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων έκαναν οι συντελεστές της σειράς «Ονειροπαγίδα» με τους Γιώργο Χρανιώτη, Μαρία Σολωμού, Ορέστη Τζιόβα και πολλούς άλλους να δίνουν λαμπερό παρών.

Φυσικά ο Ορέστης Τζιόβας δε θα γινόταν να μην ερωτηθεί για την Κατερίνα Παπουτσάκη!

«Η Κατερίνα θα έρθει;» ακούστηκε η ερώτηση. «Αυτό θέλατε αν μου πείτε; Πάω να φύγω» απάντησε έκπληκτος ο ίδιος πιστεύοντας ότι θα του γινόταν ερώτηση για τη σειρά και το ρόλο του. Τελικά… έμεινε αλλά έδωσε μια άκρως διπλωματική απάντηση: «Δεν ξέρω, μπορεί ναι, μπορεί και όχι» σημείωσε με αινιγματικό χαμόγελο ο νεαρός ηθοποιός.

Άλλοι θεωρούν ευλογία το να προέρχεται ο σύντροφος σου από τον εργασιακό σου χώρο (ειδικά αν είναι απαιτητικός) επειδή σε καταλαβαίνει καλύτερα, άλλοι το θεωρούν "κατάρα" επειδή ζεις έτσι μια δεύτερη ζωή με το σύντροφο σου και δεν έχεις χώρο για προσωπικά βιώματα. Ο Ορέστης Τζιόβας είναι κάπου… στη μέση:

«Να συνεργάζεσαι με τη σύντροφο σου είναι από μία άποψη πιο εύκολο γιατί βρίσκεσαι περισσότερες ώρες μαζί της και από άλλη άποψη πιο δύσκολο γιατί υπάρχει περισσόοερη τριβή. Έχει συμβεί αρκετές φορές και να μαλώσουμε! Αλλά δεν τρέχει τίποτα το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα πράγματα… Με αγάπη!» εξομολογείται ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος ωστόσο απέφυγε όπως ο διάβολος το λιβάνι να απαντήσει στη φήμη ότι γνώρισε την Κατερίνα στους γονείς του:

«Α… Εδώ τελειώσαμε» είπε ο Ορέστης Τζιόβας και έκανε να φύγει προτού δώσει τη.. χαριστική βολή: «Δεν πρόκειται να πω τίποτα γι’ αυτό. Γεια σας»… Να το πάρουμε άραγε για "ναι";

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "10 με 1 μαζί"...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top