Νέες γυμνές φωτογραφίες της Rihanna στο Ίντερνετ

«Εγώ είμαι η γυμνόστηθη», λέει η τραγουδίστρια

Νέες γυμνές φωτογραφίες της Rihanna στο Ίντερνετ

Τον γύρο του κόσμου κάνουν δύο νέες «πικάντικες» φωτογραφίες της Rihanna, που φαίνεται να διέρρευσαν από πρώην αγαπημένο της! Κι ενώ ο σάλος έχει ξεσπάσει για τα καλά, η τραγουδίστρια δηλώνει περίτρανα πως όντως είναι δικές της οι φωτογραφίες. Ε δεν θέλει και πολύ φαντασία για να δεις τα αυτονόητα...

Στην μία από τις δύο φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η Riri -με το μαλλί ξανθό και όχι κόκκινο όπως το έχει τώρα- ποζάρει γυμνόστηθη και με ένα μαύρο εσώρουχο μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της, ενώ στη δεύτερη βάζει το μεσαίο δάχτυλο στο στόμα της.

Οι πόζες τραβήχτηκαν πέρυσι από κινητό Blackberry και φαίνεται πως αποτελούσαν «δωράκι» της τραγουδίστριας στον καλό της.

«Λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Chris Brown, η Rihanna άρχισε να βγαίνει με έναν διάσημο αθλητή, με τον οποίο συνήθιζε να ανταλλάσει φωτογραφίες», γράφει η ιστοσελίδα MediaMakeOut που δημοσιοποίησε τις πόζες και «δείχνει» ως υπεύθυνο για την διαρροή τον πρώην σύντροφο της νεαρής σταρ, Matt Kemps.

Η τραγουδίστρια, πάντως, απτόητη... Σε ερώτηση θαυμαστή της στο Twitter, δεν δίστασε να παραδεχθεί αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα. «Εγώ είμαι!... Όταν ήμουν αδύνατη», απάντησε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ημίγυμνες φωτογραφίες της RiRi κυκλφοορούν στο Ίντερνετ: το 2009 -όταν είχε σχέση με τον Chris Brown- είχε συμβεί κάτι ανάλογο, με την τραγουδίστρια να το χαρακτηρίζει ως «το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί».

Πλέον φαίνεται ότι... συνήθισε να βγάζει τα προσωπικά και απόκρυφα στη φόρα, οπότε επέλεξε να αστειευτεί με το βάρος της.

Μια χάρη μόνο να μας κάνει: την επόμενη φορά που θα διαρρεύσουν γυμνές φωτογραφίες της, ας μην είναι πάλι τραβηγμένες στον καθρέφτη του μπάνιου της... Χάθηκαν τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού βρε αδερφέ;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top