Σία Κοσιώνη: «Ήμουν σαν το θηρίο στο κλουβί όταν ξέσπασε ο πόλεμος»

Τι απαντά όταν τη ρωτούν εάν θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, έδωσε πρόσφατα μία εφόλης της ύλης συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και το Glow, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις της όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον γιο της, Δήμο.

Σία Κοσιώνη: Φωτογραφίζει τον Δήμο Μπακογιάννη ντυμένο τσολιά

«Σαφώς είναι δύσκολο όταν έχεις παιδιά, γι’ αυτό και θα δείτε ότι οι περισσότερες ανταποκρίτριες δεν έχουν. Προσωπικά, ήμουν σαν το θηρίο στο κλουβί, από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος. Η πρώτη μου φυσική παρόρμηση, και το λέω με ειλικρίνεια, ήταν να πάω, το εξομολογήθηκα και στον Κώστα (σ.σ. Μπακογιάννη), αλλά μετά σκέφτεσαι εάν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό στο παιδί σου και στην οικογένειά σου. Σκέφτεσαι ότι λόγω παρόρμησης και επαγγελματικής διαστροφής, αν σου συμβεί το οτιδήποτε, ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του. Αυτό με φρέναρε», εξομολογήθηκε η Σία Κοσιώνη.

Η Σία Κοσιώνη, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τις σκέψεις της όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον γιο της

Στη συνέντευξή της η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον γιο της, Δήμο και για το πόσο έχει «εισχωρήσει» στη ζωή της.

«Είναι παντού, στον Σκάι μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς. Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία».

Σία Κοσιώνη: Η επεισοδιακή γνωριμία με τον Κώστα Μπακογιάννη

«Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: Θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες! Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”» αποκαλύπτει.

Σία Κοσιώνη: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια του Κώστα Μπακογιάννη!

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, η Σία Κοσιώνη δηλώνει ότι: «Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω. Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top