Σία Κοσιώνη: Η επεισοδιακή γνωριμία με τον Κώστα Μπακογιάννη

Τι απαντά σε όσους αμφισβητούν την επαγγελματική της ταυτότητα

Η συνέντευξη της Σίας Κοσιώνη στην επομπή «Προσωπικά»

Η Σία Κοσιώνη ήταν καλεσμένη στην επομπή «Προσωπικά» και την Έλενα Κατρίτση και έδωσε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στην πρώτη της γνωριμία με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, τις κακές κριτικές, καθώς και την αμφισβήτηση που δέχτηκε όσον αφορά στην επαγγελματική της ταυτότητα.

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα στο Κολωνάκι με τα παιδιά τους

Ο δήμαρχος Αθηνών αναφέρθηκε και εκείνος στη Σία Κοσιώνη, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πώς ήταν η πρώτη τους γνωριμία: «Η πρώτη γνωριμία ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω: "Προφανώς η συγκεκριμένη δεν με συμπαθεί πάρα πολύ". Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», ενώ η Σία Κοσιώνη σχολίασε: «Ισχύει αυτό, ήμουν σκληρή και ειρωνική απέναντί του».

Όσον αφορά στη δημοσιότητα, η οποία είναι κάτι που δύσκολα αποφεύγεται στους επαγγελματικούς τους χώρους, ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές. Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί την φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ».

Σία Κοσιώνη: Οι ορθοπεταλιές του γιου της στο Ζάππειο!

Η Σία Κοσιώνη με τη σειρά της συμπλήρωσε: «Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δε κοιτάμε να "βολέψουμε" κανέναν».

Η Σία Κοσιώνη στην εφόλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στην Έλενα Κατρίτση μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρώτη της γνωριμία με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, τις κακές κριτικές, καθώς και την αμφισβήτηση που δέχτηκε όσον αφορά στην επαγγελματική της ταυτότητα

Η απάντηση της Σίας Κοσιώνη σε όσους αμφισβητούν την επαγγελματικής της ταυτότητα

«Όταν κάποιοι προχωρούν σε μια αμφισβήτηση της επαγγελματικής μου ταυτότητας, δεν είναι μια γενική αντίληψη. Δεν είναι μια γενικώς διαμορφωμένη αντίληψη. Υπάρχουν κάποιοι που πράγματι το κάνουν. Με ενοχλεί; Με ενοχλεί. Με επηρεάζει; Δεν με επηρεάζει. Είμαι τόσο απαλλαγμένη από βαρίδια που άλλοι μου προσάπτουν που αυτές πλέον οι κριτικές από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο αυτί μου βγαίνουν».

«Όταν θέλω να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση. ασκώ κριτική στην κυβέρνηση. Όταν πρέπει να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση, ασκώ κριτική στην κυβέρνηση και γενικώς δεν με εμποδίζει τίποτα και κανείς να ασκήσω κριτική σε όποιον θέλω κάθε φορά. Σε όποιον πρέπει να του ασκηθεί κριτική κάθε φορά. Ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να βγω και να το δηλώσω, αλλά προκύπτει από τη δουλειά μου καθημερινά και αποδεικνύεται, δεν νιώθω ότι υπάρχει πραγματικά η ανάγκη να το ξεκαθαρίσω με οποιοδήποτε άλλον τρόπο».

Σία Κοσιώνη: Η αναφορά στην πεθερά της Ντόρα Μπακογιάνη για τον καρκίνο

«Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω… Πάντοτε διεκδίκησα, συνεχίζω να διεκδικώ και δεν θα σταματήσω ποτέ να διεκδικώ την αυτονομία της υπάρξεως μου και της άποψης μου. Την αυθυπαρξία της άποψής μου. Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη. Δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε την άποψη του άνδρα μου, ούτε την άποψη του συγγενικού περιβάλλοντος του άνδρα μου ούτε κανενός», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος. 

«Νιώθω τόσο ασφαλής και τόσο στέρεα μέσα μου και επίσης θεωρώ ότι είναι λίγο προσβλητικό, όχι μόνο προς εμένα αλλά προς οποιαδήποτε γυναίκα να της αμφισβητείται η ακεραιότητα της δικής της άποψης και προσέγγισης στα πράγματα», δήλωσε στη συνέντευξή της, μεταξύ άλλων, η Σία Κοσιώνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top