Γουίλ Σμιθ: Σε κλινική αποτοξίνωσης μετά το δημόσιο χαστούκι στον Κρις Ροκ

Η καριέρα του ηθοποιού έχει πάρει την κατιούσα!

Δείτε βίντεο για τον Γουίλ Σμιθ από το Breakfast@Star

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου ο Γουίλ Σμιθ κατάφερε να γίνει ο πιο πολυσυζητημένος celebrity στον πλανήτη, αφού ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, μετά από ένα κακόγουστο αστείο που έκανε για το κούρεμα της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, που πάσχει από αλωπεκία

Όσκαρ 2022: H στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ!

Από τότε, λόγω της αρνητικής δημοσιότητας, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προσπαθεί να σώσει την καριέρα του. Τα πρότζεκτ που συμμετέχει έχουν μπει στον «πάγο», ενώ αποχώρησε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών

Γουίλ Σμιθ Κρις Ροκ

Ο Σμιθ σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη χαστουκίζοντας τον Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ /Φωτογραφία AP Images

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση ότι ο αφροαμερικανός σταρ νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να «μάθει να διαχειρίζεται το στρες και την έντασή του». 

Γουίλ Σμιθ: «Η συμπεριφορά μου στα βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, o Σμιθ έχει μετανιώσει για την κίνησή του αυτή. «Θέλει να αναζητήσει την ψυχική του ηρεμία και να προσπαθήσει να ξεπεράσει όλο αυτό που συμβαίνει εδώ και τόσο καιρό. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του. Θα είναι σε ένα πολυτελές θέρετρο που χρησιμοποιείται από τους πλουσιότερους και διασημότερους ανθρώπους», αναφέρει.  

Γουίλ Σμιθ Όσκαρ

Το χαστούκι επισκίασε τη μεγάλη νίκη του Σμιθ στα Όσκαρ /Φωτογραφία AP Images

Όσκαρ: Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία

Μετά το συμβάν, το διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας Κινηματογράφου έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Σμιθ για παραβίαση των προτύπων συμπεριφοράς. Η απόφαση θα ανακοινωθεί στις 18 Απριλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top