Τσαγκρινού: Με τον Mike χωρίσαμε και δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike αποφάσισαν να χωρίσουν.

Το ζευγάρι χώρισε στα μέσα Φεβρουαρίου και ήταν μία απόφαση που πήρε μαζί και διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την απόφαση αυτή και την αλλαγή στη ζωή της, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης:

«Ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Ήταν μια κοινή απόφαση, δυο διαφορετικοί δρόμοι και όλα καλά. Κάποια στιγμή μπορεί με τον άνθρωπό σου να πάρεις μία απόφαση και να είναι σωστή. Για μας ήταν σωστό να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους. Το συζητούσαμε καιρό, απλά έφτασε η στιγμή που έπρεπε να ακολουθήσει ο καθένας τη ζωή του. Έχουμε επαφές, όλα καλά. Σίγουρα όταν ξαναβρεθούμε θα πούμε ένα γεια. Είναι ωραίο να κρατάς καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που έχεις ζήσει τόσα πράγματα», ξεκαθάρισε η Έλενα Τσαγκρινού.

Mike: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση χωρισμού από την Έλενα Τσαγκρινού

Στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Mike, η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν είναι ωραίο να γυρίζεις πίσω σε κάτι που έχεις δοκιμάσει αν και ποτέ δεν ξέρουμε».

Όσο για το αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο στη ζωή της η τραγουδίστρια δε θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα. 

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike όλα αυτά τα χρόνια της σχέσης τους έχουν περάσει μαζί πολλές δοκιμασίες όπως την περιπέτεια του Mike με τον καρκίνο αλλά και την προετοιμασία της τραγουδίστριας στη περσινή Eurovision που εκπροσώπησε την Κύπρο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top