Mike: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση χωρισμού από την Έλενα Τσαγκρινού

Βρίσκεται με φίλους στο Άμστερνταμ

Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο Mike

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού του από την Έλενα Τσαγκρινού έκανε ο Mike

Έλενα Τσαγκρινού – Mike: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια σχέσης;

Ο γνωστός ράπερ έκανε μια μίνι απόδραση στο Άμστερνταμ με φιλική παρέα, στέλνοντας από εκεί το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό, ενώ για μια ακόμη φορά, μοιράστηκε με τους followers του εικόνες από το ταξίδι του.

Με αφορμή την πρώτη μέρα του Μάρτη, ο Mike ανέβασε βίντεο σε insta story του χαρακτηριστικά: «Γεια σας παιδιά τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Θέλω να σας ευχηθώ κι εγώ καλό μήνα και να είστε πάντα χαμογελαστοί και υγιείς. Κι όλα τα άλλα τα όμορφα έρχονται. Φιλιά». 

Mike Έλενα Τσαγκρινού

Mike & Έλενα Τσαγκρινού σε βραδινή τους έξοδο το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια ο Mike έκανε και μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram αναφέροντας πόσο αναζωογονητικό ήταν αυτό το ταξίδι γκαι το τον σημαντικό ρόλο παίζουν στη ζωή του οι φίλοι του. Ο Mike δεν αναφέρθηκε ευθέως στον χωρισμό από την τραγουδίστρια, αλλά έστειλε ένα θετικό μήνυμα

Mike: Η συγκινητική ανάρτηση για τον καρκίνο

«Κάθε τόπος και μια εμπειρία κάθε κουβέντα κι ένα γέλιο κάθε φωτογραφία και μια παντοτινή ανάμνηση, όμως όλα αυτά δε θα άξιζαν άμα δεν τα μοιραζόσουν με ανθρώπους που αγαπάς!», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Mike

Ο γνωστός ράπερ παρέα με τους φίλους του

Έπειτα, ο Mike δημοσίευσε και μια σειρά από φωτογραφίες με τις βόλτες που έκανε με τους φίλους του στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top