«Βιντεοσκοπούσε τη συνεύρεση και το έδειχνε σε όλους» - Καταγγελία στο ΣΕΗ

Γνωστός ηθοποιός φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά συνάδελφό του

Όσα ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό για τη νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης κατά γνωστού Έλληνα ηθοποιού

To Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έλαβε μία νέα, πολύ σοβαρή καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης κατά γνωστού Έλληνα ηθοποιού. Όπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή το Πρωινό, πρόκειται για ένα θέμα που δεν έχει συζητηθεί ξανά, με την καταγγέλουσα να περιγράφει όσα έζησε πριν από 20 χρόνια και τους γύρω της να δακρύζουν. 

Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Ένα κομμάτι από την επίσημη καταγγελία που έκανε το θύμα στο πειθαρχικό του ΣΕΗ φέρεται να είναι το εξής: «Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας, παρά τη θέλησή μου, και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία, αλλά δε με βοήθησε κανένας! Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια που να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ, χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήγε καιρό να συνέλθω από αυτό που είχα ζήσει».

«Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας παρά τη θέλησή μας και το έδειχνε σε όλους», καταγγέλλει ηθοποιός για συνάδελφό της 

Τζένη Μπότση: «Λύγισε» στην εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση

Όπως δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην πρωινή εκπομπή: «Σε αυτή τη συνέλευση αποφασίστηκε η διαγραφή ενός μέλους μας, δε θα το έλεγα, αλλά ήδη γράφτηκε στο facebook από ηθοποιούς… Θα βγει επίσημη ανακοίνωση, δεν είναι από τους πολύ πασίγνωστους ηθοποιούς. Διεγράφη για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης. Υπήρχε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εδώ και πολύ καιρό, και αφού εξετάστηκε, πήγε στο Διοικητικό κι από εκεί στο Ανώτατο Όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση. Είναι υπόθεση που είναι παραγεγγραμένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top