Αργύρης Αγγέλου: «Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου»

Το «Dancing» και η… «εύνοια» της Ζέτας!

Αργύρης Αγγέλου: «Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου»
Για την εμπειρία του στο φετινό «Dancing With the Stars» μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου. Ο γνωστός ηθοποιός που μετά το «Παρά Πέντε» έχει διατηρήσει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ξεκαθαρίζει ότι: «δεν με ευνοεί η Ζέτα επειδή είμαστε φίλοι. Άλλωστε δεν μας βαθμολογεί εκείνη».

Μετά το επιτυχημένο σίριαλ, οι δρόμοι της παρέας του «Παρά Πέντε» χώρισαν, αλλά όπως λέει και ο Αργύρης Αγγέλου «πάντα υπάρχει τεράστια αγάπη μεταξύ μας». Δεν άλλαξε όμως μόνο αυτό αλλά και ολόκληρη η ζωή του από τότε: «και συναισθηματικά και πρακτικά».
Έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στην προσωπική του ζωή «αφήνω πλέον το χρόνο να με πάει μόνος του. Βίωσα τη στεναχώρια, την αναγέννηση, και έζησα όλα τα στάδια» λέει στο περιοδικό "People".

Δηλώνει «πάρα πολύ αισιόδοξος» αλλά και «κυκλοθυμικός». Όταν δεν είναι καλά, παίρνει τηλέφωνα τους φίλους του και τους λέει: «”Ελάτε σπίτι να κλάψουμε το μακαρίτη”! Επιδιώκω να μην μένω μόνος μου πια».

Αυτή την περίοδο είναι μόνος του, αλλά «επειδή τρέχω συνεχώς δεν το σκέφτομαι πολύ. Αν ήμουν πιο ελεύθερος, θα μου έλειπε η συντροφικότητα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top