Ποιον θέλει να σκοτώσει ο Γιώργος Τσαλίκης

Γιατί ο τραγουδιστής είναι εξοργισμένος

Ποιον θέλει να σκοτώσει ο Γιώργος Τσαλίκης

Εξοργισμένος μέχρι εκεί που δεν πάει είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος βρήκε τρία αδέσποτα κουταβάκια στα σκουπίδια και τα περιέθαλψε, όμως τα ξημερώματα τα δύο από αυτά πέθαναν. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται διατεθειμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους, ακόμη και εάν χρειαστεί να βρίσει κατάμουτρα τον άνθρωπο που εγκατέλειψε τα άτυχα ζωάκια.

«Προχτές βρήκαμε στον κάδο των σκουπιδιών 3 κουταβάκια. Τα πήγαμε στον γιατρό, σε άθλια κατάσταση και μας είπε θα το παλέψουμε, αλλά δύσκολο», έγραψε στο twitter του αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης, που δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει αμέσως την περιπέτεια που έζησε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Γνωστός για την ευαισθησία του στα ζώα, έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να σώσει τα τετράποδα, αλλά δεν τα κατάφερε. «Χθες το βράδυ τα δύο πεθάνανε κι έμεινε το ένα… (μόλις το έμαθα)» , έγραψε λίγες ώρες αργότερα. Όμως, η απλή ανακοίνωσή του μετατράπηκε σε οργή, όταν ανέβασε και φωτό των ζώων, οι οποίες τραβήχτηκαν μόλις τα βρήκε. «Ανεβάζω φωτό τους από την στιγμή που τα βρήκαμε τα καημενάκια για να δει�� πόσο κα****ης είσαι εσύ που τα πέταξες. Θέλω να βρίσω όσο πάει!»

Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι μπράβο στον τραγουδιστή που δεν ακολούθησε τον «δρόμο» του υποτιθέμενου ιδιοκτήτη που επέλεξε να εγκαταλείψει τα άτυχα τετράποδα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Οσο για το ένα και μοναδικό που κατάφερε να επιζήσει, ας έχει τουλάχιστον αυτό, καλύτερη τύχη από τα άλλα δύο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top