«Θέλω να ζήσω έναν μεγάλο έρωτα-Οι κούκλες υπάρχουν στην... Τσιμισκή»

Γιατί ο Αντώνης Κανάκης αρνείται ότι έχει κάνει επιτυχία;

«Θέλω να ζήσω έναν μεγάλο έρωτα-Οι κούκλες υπάρχουν στην... Τσιμισκή»

Ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, από το οποίο όμως δεν έλειπε το γνωστό του χιούμορ και η ανατρεπτική του διάθεση «έβγαλε» ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής του Ραδιο Αρβύλα αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, το ελληνικό star system, αλλά και το πώς νιώθει πού αυτόν τον καιρό είναι μόνος. «Αυτήν την περίοδο, έχω την τύχη να έχω δίπλα μου πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες, οπότε είμαι σε αυτήν την φάση, απλώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και πολλά χρόνια είναι το τί γίνεται μέσα στον εγκέφαλό μου. Είναι κάτι σαν την… Ελλάδα. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να τον κλείνω για μερικές ώρες την ημέρα. Κάποιες νύχτες δηλαδή για παράδειγμα που σκέφτομαι πολλά πράγματα, δυσκολεύομαι λίγο, γιατί μέσα στο μυαλό υπάρχουν χιλιάδες πράγματα».

Μιλώντας στο mtv και τον Γιώργο Σατσίδη, ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, αναφέροντας την διαπίστωσή του ότι του είναι δύσκολο να βρει όχι το άλλο του μισό, αλλά ακόμη και το… ένα δέκατο, όπως είπε. Oταν ρωτήθηκε εάν θέλει να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα, ο Αντώνης αναρωτήθηκε: «Μα είναι δυνατόν να σου απαντήσει κανείς ότι δεν θέλει κάτι τέτοιο; Φυσικά και θέλω να ζήσω έναν μεγάλο έρωτα. Πρέπει επίσης να σου πώ ότι δεν τρώω εύκολα τον πρόλογο μιας διάσημης. Τι θέλω να πω με αυτό: Δεν με ιντιγκάρει ιδιαίτερα μια διάσημη γυναίκα. Για την ακρίβεια, θεωρώ πολύ πιο σέξι κορίτσια, αυτά που βλέπω να περνάνε από την Τσιμισκή, παρά όλες αυτές τις γνωστές που κυκλοφορούν στην τηλεόραση».

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του, αρνήθηκε ότι βιώνει τόσο μεγάλη επιτυχία όση θέλουν να του καταλογίζουν. Τι κι αν «χτυπάει» 30άρια και 40άρια η εκπομπή του; «Τι εννοούμε με τον όρο επιτυχία; Εννοώ ότι μεγάλη επιτυχία έχει κάνει μόνο ο Michael Jackson, εάν όμως θέλουμε να λέμε ότι έχω κάνει επιτυχία με τον όρο που τοποθετούμε το θέμα στην Ελλάδα τότε οκ. Μιλάμε για star system στην Ελλάδα; Ποιο Star System; Kλάιν μάιν!»

Για τα στημένα ειδύλλια για τα οποία κάνουν λόγο πολλοί: «Μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχουν στημένα ειδύλλια στην χώρα μας. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει όσο και εάν το γνωρίζω το θέμα, όσο και εάν το έχω ακούσει».

Ποια είναι η αθέατη πλευρά του κολλητού του Γιάννη Λάτσιου, που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει; «Ας την αφήσουμε να παραμείνει… αθέατη…»

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή του που μεταδόθηκε από την Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top