Τα ”έφτιαξαν” Μελέτη και Κανάκης!

Νέο hot ειδύλλιο στη showbiz;

Τα ”έφτιαξαν” Μελέτη και Κανάκης!
Μπροστά σε ένα νέο και καυτό ειδύλλίο φαίνεται πως είναι η ελληνική showbiz καθώς ο Αντώνης Κανάκης έκανε μέσω της εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα» δεκτή την πρόταση της Ελεονώρας Μελέτη για να τα «φτιάξουνε»!

«Θέλω να δώσω μια απάντηση πριν ξεκινήσουμε την εκπομπή» τόνισε ο Mr Αρβύλα και κοίταξε την κάμερα παίρνοντας ένα «άνετο» look.

«Ελεονώρα δέχομαι, σε ευχαριστώ για το 10άρι. Εξάλλου τη Σκλεναρίκοβα την έχεις για πρωινό...» είπε με... ερωτύλο ύφος απευθυνόμενος στην πρόταση της Ελεονώρας Μελέτη για να γίνουνε ζευγάρι!

Φυσικά, δεν ήταν έκπληξη το ότι οι υπόλοιποι «Αρβύλες» άρχισα�� να γελούν και να ζητωκραυγάζουν...
Έκπληξη ήταν αυτό που ανήρτησε στο twitter της η Ελεονώρα Μελέτη λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη.

Βλέποντας το "Ράδιο Αρβύλα" και περιμένοντας -προφανώς- μια απάντηση από τον… wannabe πρίγκιπά της, η ξανθιά παρουσιάστρια έγραψε στο twitter περιχαρής: «Μόλις τα έφτιαξα με τον Αντώνη Κανάκη. Είναι επίσημο! Δέχθηκε. Και μου είπε μάλιστα πως την Σκλεναρίκοβα την έχω για πρωινό! Χα!».

Άραγε είμαστε μπροστά σε ένα νέο, hot ειδύλλιο μεταξύ των δύο παρουσιαστών; Εμείς, πάντως, σε όλα αυτά απαντάμε με δύο ρητά: «όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός» και «τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στ’ αστεία»...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top