Ο Βέρτης για την κόντρα του με τον Ρέμο και τον γάμο του

Τι πιστεύει για την Γιουροβίζιον και την οικονομική κρίση;

Ο Βέρτης για την κόντρα του με τον Ρέμο και τον γάμο του

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Βέρτης κατά την αναχώρησή του για την χώρα των καγκουρώ, καθώς τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην ομογένεια της Αυστραλίας.

Καταρχήν, ξεκαθάρισε τα πράγματα για την υποτιθέμενη κόντρα του με τον Αντώνη Ρέμο. «Με τον Αντώνη πάντα μιλούσαμε και πάντα θα μιλάμε. Είμαστε φίλοι. Όλα όσα ειπώθηκαν ότι η Υβόνη μπήκε ανάμεσά μας είνα�� ψευδή. Εχουμε μια άψογη σχέση. Δεν έχω μαλώσει με άνθρωπο στη ζωή μου, με τον Αντώνη θα το έκανα;», λέει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Σε σχέση με τις φήμες για επικείμενο γάμο του, τις διέψευσε κατηγορηματικά. «Όταν θα παντρευτώ δεν θα το κρύψω. Θα το πω εγώ και να είστε σίγουροι ότι δεν θα προλάβει κανείς άλλος να το ανακαλύψει. Αρκεί να βρεθεί φυσικά η κατάλληλη κοπέλα που θα με κάνει να νιώσω ότι θέλω κάτι τέτοιο».

Στο κεφάλαιο Γιουροβίζιον υποστήριξε ότι είναι ωραίο και έξυπνο το τραγούδι του Λούκας, αλλά σχολίασε: «Αν δεν αρέσει στους ξένους επικριτές μας, χαλάλι τους». Όσο για την οικονομική κρίση που μαστίζει και τους καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν ρίξει τα κασέ τους, ο Ν. Βέρτης το παραδέχτηκε μεν, αλλά πρόσθεσε: «Όσο και να ρίξεις το κασέ σου, πάλι πληρώνεσαι. Άλλοι είναι άνεργοι και δεν πληρώνονται καθόλου. Οπότε ας μην μιλάμε εμείς για λεφτά».

Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη στο Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top