Μαριέττα Χρουσαλά: «Θέλω να κάνω σύντομα παιδιά»

Η συζυγική ζωή, η μαγειρική και το… «Dancing»

Μαριέττα Χρουσαλά: «Θέλω να κάνω σύντομα παιδιά»
Καλή σύζυγος και νοικοκυρά δηλώνει η Μαριέττα Χρουσαλά. Πρόσφατα παντρεμένη με τον Λεόντα Πατίτσα, ζει το όνειρο της συζυγικής ζωής: «Ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί με το σύζυγο μου και παίρνουμε μαζί το πρωινό μας. Μετά θα γυμναστώ ή θα πάω για beach volley αλλά τώρα με το Dancing δεν πάω πουθενά γιατί οι πρόβες μου παίρνουν πολύ χρόνο. Αργότερα θα επιστρέψω για να φτιάξω το σπίτι και να μαγειρέψω».

Αν και πριν παντρευτεί δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τη μαγειρική, πλέον «το απολαμβάνω πάρα πολύ. Τρελαίνομαι να μαγειρεύω».

Ένα από τα όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει άμεσα, είναι η δημιουργία οικογένειας: «Και σε εμένα και στο σύζυγο μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Μακάρι να γίνει σύντομα. Το θέλουμε πολύ», λέει στο περιοδικό «People».
Mιλώντας για το σύζυγο της, αποκαλύπτει ότι μετά το γάμο η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο: «τώρα αγαπιόμαστε περισσότερο. Είναι πολύ ωραίο να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον που αγαπάς, να περνάτε όλη την ώρα μαζί. Πλέον είναι ο άντρας μου και είμαι η γυναίκα του. Μπήκε στη ζωή μου και έγινε η οικογένεια μου».

Παρόλο που έχει οικονομική άνεση, «είμαι πάρα πολύ οικονόμα. Από αυτά που βγάζω έχω μάθει να ξοδεύω μόνο όσα μου χρειάζονται. Οι γονείς μου, μου έμαθαν να κάνω αποταμίευση».
Τέλος, σε όσους την κατηγόρησαν ότι έλαβε μέρος στο «Dancing» προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση, απαντά: «μου έγινε η πρόταση, το συζήτησα με τους δικούς μου, το βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε πως είναι πολύ καλό. Δεν έχει να κάνει με το αν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση ή όχι».

Όσο για το αν θέλει να είναι η νικήτρια στο ριάλιτι χορού; «Δεν θα κάνω τα πάντα για την πρωτιά. Άμα είναι να έρθει, ας έρθει».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top