Με «παντρεμένο» η Αθηνά Οικονομάκου;

Η πρώην και η νυν!

Με «παντρεμένο» η Αθηνά Οικονομάκου;

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο πρώην της δημοσιογράφου και sexeditor, Ειρήνης Χειρδάρη, είναι ο νυν της ηθοποιού Αθηνάς Οικονομάκου. Ο λόγος για το 26χρονο μοντέλο, Ροντρίγκο Κρουσάντος, το οποίο μπορεί να ζει χώρια από την πρώην σύζυγό του όμως τυπικά είναι παντρεμένοι καθώς δεν έχει βγει το διαζύγιο.


Όλα αυτά τα αποκάλυψε η Ειρήνη Χειρδάρη με συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Star». Η ίδια επίσης αναφέρει ότι γνωρίστηκε με τον Ροντρίγκο στην Βραζιλία, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και μέσα σε ένα μήνα «έβαλαν την κουλούρα».


Όμως κάποια στιγμή η σχέση αυτή έκανε τον κύκλο της και χώρισαν πολιτισμένα. Αυτό αποδεικνύεται καθώς το νεαρό μοντέλο έχει μιλήσει στην πρώην για την νυν και αντίστρ��φα, με αποτέλεσμα ναι είναι όλοι μια ευχάριστη παρέα!


Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος για να μας δείξει ότι παραμένουν δύο καλοί φίλοι είπε πως ο Ροντρίγκο «θέλει να μου γνωρίσει την Αθηνά, είναι σημαντική γι αυτόν»ενώ συμπληρώνει «όταν τα περιοδικά έγραψαν ότι ο πρώην άντρας μου ήταν άπιστος στεναχωρήθηκα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top