Αναμνήσεις μας ξυπνά το νέο cd του Ρέμου

Τι θυμηθήκαμε με τα «Χάρτινα Φεγγάρια»;

Αναμνήσεις μας ξυπνά το νέο cd του Ρέμου
O νέος δίσκος του Αντώνη Ρέμου είναι γεγονός. Το πολυαναμενόμενο album του γνωστού καλλιτέχνη κυκλοφόρησε στις 18 Μαρτίου και αν κρίνουμε από τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται σ΄αυτόν, αναμένεται για ακόμα μια φορά να γίνει μεγάλη επιτυχία!

Βέβαια, ακούγοντας και ξανακούγοντας το cd, μας ήρθαν στο νου παλιές αγαπημένες μελωδίες.

Το star.gr έψαξε και βρήκε τις… ομοιότητες!

Όπως θα ακούσετε και στο videο, το «Χάρτινα Φεγγάρια», ένα από τα νέα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, στο κουπλέ φέρνει πολύ στη μεγάλη επιτυχία «Τα Ναυάγια», που είχε ερμηνεύσει προ πολλών ετών ο Νότης Σφακιανάκης. Όσο για το ρεφρέν; εκεί γίνεται πιο ροκ και πάει προς… Πυξ-Λαξ μεριά! «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», θυμίζει το ρεφρέν και έπεται και συνέχεια!

Το τραγούδι «Κλειστά τα Στόματα», με το που το ακούσαμε, σπάγαμε το κεφάλι μας να δούμε τι μας θυμίζει. Τελικά το βρήκαμε: Με το που αρχίζει το κομμάτι, μας φέρνει στο μυαλό το «Χωρίς εσένα» του Χρήστου Δάντη. Αν και το «Κλειστά τα στόματα» είναι σε πιο slow ρυθμό και όχι τόσο dance όσο του Χρήστου Δάντη, το κουπλέ του έχει πολλές ομοιότητες!

Όσο για το «Η νύχτα δυο κομμάτια»; Ακούστε προσεχτικά την αρχή του και θα διαπιστώσετε ότι και αυτό… ροκάρει. Προς την ξένη μουσική σκηνή αυτή τη φορά. Scorpions και λίγο αέρα από… «Wind of Change» μας φέρνει το συγκεκριμένο κομμάτι.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top