Ελέφαντας καταβρόχθισε τον Robert Pattinson!

Σε ποιανού το πρόσωπο... αερίστηκε το τεράστιο ζώο;

Ελέφαντας καταβρόχθισε τον Robert Pattinson!

Αντί για την πλάτη ενός ελέφαντα, στο... στόμα του βρέθηκε ο RobertPattinson! «Ήταν το καλύτερο μέρος που έχω βρεθεί ποτέ», είπε ο 24χρονος ηθοποιός και εξιστόρησε την εμπειρία του, αποκαλύπτοντας και ένα ευτράπελο: ένας από τους ελέφαντες αερίστηκε στο πρόσωπο της Reese Witherspoon!

Ο σέξι κινηματογραφικός βρικόλακας είπε να αφήσει για λίγο το «Τwilight» και να ασχοληθεί με τα τεράστια ζώα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, «Water For Elephants».

«Την πρώτη φορά που γνώρισα την Thai, τον ελέφαντα, απλά μπήκα στο στόμα της. Ήταν το καλύτερο μέρος που έχω βρεθεί ποτέ», είπε στην εκπομπή του JayLenoο Robbert, προσθέτοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η συμπρωταγωνίστριά του, Reese Witherspoon, πέρασαν ώρες ατελείωτες παρέα με τους ελέφαντες.

Εκείνη, πάντως, δεν τα πέρασε και τόσο όμορφα... Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, η Reese έπρεπε να εκτελέσει κάποιες φιγούρες τσίρκου πάνω σε έναν ελέφαντα, όμως, έπεσε κάτω. «Εκείνη την στιγμή σηκώθηκε στα δύο πόδια και άφησε μια απίστευτη πορδή στο πρόσωπό της για 45 δευτερόλεπτα», συνέχισε ο Robbertκαι άρχισε να γελάει υστερικά! Αν ήταν εκείνος στη θέση της δεν ξέρουμε αν θα γελούσε έτσι...

«Θα μου άρεσε να ήμουν ελέφαντας», κατέληξε ο 24χρονος σταρ, προσθέτοντας πως η συμπρωταγωνίστριά του συνήλθε γρήγορα από το σοκ και έκανε την σκηνή όπως έπρεπε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top