Ζέτα Μακρυπούλια: «έφτασα τα 52 κιλά. Με είδα και τρόμαξα»

Γιατί έχασε 12 κιλά και κάνει ψυχανάλυση εδώ και 4 χρόνια;

Ζέτα Μακρυπούλια: «έφτασα τα 52 κιλά. Με είδα και τρόμαξα»

«Με είδα σε κάποια κοντινά πλάνα και τρόμαξα, γιατί είχαν μπει μέσα τα μάγουλά μου και πετούσαν τόσο τα μήλα, λες και είχα κάνει σιλικόνη», εξομολογείται η Ζέτα Μακρυπούλια και αποκαλύπτει για ποιόν λόγο έχασε πέρσι 12 κιλά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην ζωή της, αλλά και στην κρίση πανικού που την οδήγησε στο να κάνει ψυχανάλυση εδώ και 4 χρόνια.

Μιλώντας στο περιοδικό «People», η ηθοποιός - παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια βάρους. «Πέρσι, μόλις χαλάρωσα λίγο, έχασα 12 κιλά. Μπορούσα να τρώω τις ώρες που έπρεπε και όχι ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Δεν έτρωγα από άγχος και νεύρα», λέει χαρακτηριστικά και περιγράφει την αντίδρασή της όταν κατάλαβε τι της συμβαίνει: «όταν το είδα είπα "Θεέ μου, εγώ είμαι αυτή;". Δεν το έβλεπα πριν, το είδα όμως στο σινεμά και τρόμαξα».

«Μου είχε τύχει να έχω κάποιες σχέσεις όπου επέλεγα να βλέπω τους φίλους μου περισσότερο από την σχέση. Τώρα, όμως, προτεραιότητα έχει η σχέση μου», συνεχίζει η Ζέτα και μιλά για το πώς ο ερχομός του Μιχάλη Χατζηγιάννη άλλαξε την ζωή της.

Όπως λένε άτομα από το περιβάλλον της, η όμορφη ξανθιά χαλάρωσε και άλλαξε πρ��ς το καλύτερο. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε πάθει κρίση πανικού πάνω στην σκηνή, γεγονός που την έκανε να βρεθεί στον καναπέ του ψυχαναλυτή. «Τι έμαθα για μένα; Μακάρι να μπορούσα να το πω με δύο λέξεις. Πάντως, συνειδητοποίησα ότι ενώ κάνω ψυχανάλυση τέσσερα χρόνια, τώρα έχω αρχίσει να κάνω ουσιαστική δουλειά», αναφέρει η ίδια στο περιοδικό.

«Φέτος, επειδή μου συμβαίνουν έντονα πράγματα στη ζωή μου, ξαφνικά ζωντάνεψα. Βλέπω μια άλλη Ζέτα», δηλώνει και παραδέχεται πως είναι κυκλοθυμική αλλά και πως της αρέσει να ζει έντονα κάποιες καταστάσεις.

Η οικοδέσποινα του «Dancing With The Stars» δεν διστάζει να παραδεχθεί επίσης πως δεν έκανε κάποια πράγματα που ήθελε από φόβο. «Τώρα ξέρω τι θέλω, αλλά είμαι και 32. Τότε, στα 13, τι να κυνηγήσω; Ακόμα και στα 17, στα 20, στα 25 πήγαινα δειλά και ψαχτά... Δεν με αφήνει η αξιοπρέπειά μου να κάτσω να ζητήσω δουλειά από γνωστό μου», λέει.

«Μου αρέσει αυτή η αλλαγή. Νομίζω πως μας τρομάζει όλους η αλλαγή, αλλά αυτό που ζω είναι τόσο πάνω από τις φοβίες αλλά και τον έλεγχο που είχα παλιότερα. Μου αρέσει που με βλέπω διαφορετική και δεν έχω τον έλεγχο του εαυτού μου πια», καταλήγει η Ζέτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top