1 Εκατ.δολ. από τη Σάντρα Μπούλοκ

Το άλλο πρόσωπο της ηθοποιού

1 Εκατ.δολ. από τη Σάντρα Μπούλοκ

Εκτός από καλή ηθοποιός η Σάντρα Μπούλοκ είναι και μία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη γυναίκα η οποία είναι πάντα ��το πλευρό όλων όσων τη χρειάζονται. Το τσουνάμι και ο σεισμός στην Ιαπωνία έκαναν τη ηθοποιό να λυγίσει και να προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της.

Η Σάντρα Μπούλοκ έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και έκανε μία δωρεά ύψους 1.000.000 δολαρίων υπέρ των σεισμοπαθών στην Ιαπωνία οι οποίοι έχασαν τις περιουσίες τους και έμειναν στο δρόμο.

Η ηθοποιός έχει συνδράμει και άλλες φορές μέσω του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στους αναξιοπαθούντες σε διάφορες περιοχές του πλανήτη: Ενδεικτικά αναφέρουμε το 1.000.000 δολάρια για το τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού το 2004 και το 1.000.000 δολάρια για τον πρόσφατο σεισμό στην Αΐτή.

Η ευαισθησία της στα κοινωνικά θέματα είναι γνωστή στο αμερικανικό κοινό αφού πριν από αρκετούς μήνες η ηθοποιός ήθελε να υιοθετήσει μαζί με το σύζυγό της ένα αγοράκι από τη Νέα Ορλεάνη που ζούσε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως όταν η ηθοποιός διαπίστωσε πως ο σύζυγός της την απατά, τον χώρισε αλλά δε σταμάτησε τις διαδικασίες της υιοθεσίας του παιδιού και ανακοίνωσε πως θα το μεγαλώσει μόνη της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top