Ο Pique το παραδέχεται: «είμαι ερωτευμένος με την Shakira»

Επιτέλους... ομολόγησε το νέο ειδύλλιο στην showbiz!

Ο Pique το παραδέχεται: «είμαι ερωτευμένος με την Shakira»

Στα χνάρια του... Μιχάλη Χατζηγιάννη βαδίζει ο Gerard Pique, που βγήκε και παραδέχθηκε ότι είναι ερωτευμένος με την Shakira! Βέβαια, είχαν προηγηθεί κοινές τους φωτογραφίες, με την τελευταία να τους δείχνει να φιλιούνται στο στόμα.

«Δεν ξέρω αν αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής μου, αλλά περνάω πολύ καλά. Είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και... είμαι ερωτευμένος. Ελπίζω όλα να πάνε καλά», είπε ο σέξι 24χρονος ποδοσφαιριστής στο περιθώριο εκδήλωσης γνωστής εταιρείας ρούχων.

Οι φήμες για το ειδύλλιο -που οδήγησε την 34χρονη σταρ στον χωρισμό από τον επί 11 χρόνια σύντροφό της- οργιάζουν εδώ και μήνες, ενώ επιβεβαιώθηκαν και τυπικά μόλις πριν από δύο ημέρες, καθώς περιοδικό δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού την ώρα που φιλιέται.

«Αυτό είναι καλό έτσι; Ένα φιλί είναι κάτι καλό», είπε χαμογελώντας ο Pique όταν τον ρώτησαν για την εν λόγω φωτογραφία.

Μέχρι στιγμής, η Shakira δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τον έρωτά της. Αλλά και η δικιά μας, Ζέτα Μακρυπούλια, πρώτα δεν άφησε τον Χατζηγιάννη να μιλήσει και έπειτα το παραδέχθηκε κι εκείνη;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top