Τίτλοι τέλους για Κιμούλη-Τιμοθεάδου

Ποιοι ήταν οι λόγοι του χωρισμού;

Τίτλοι τέλους για Κιμούλη-Τιμοθεάδου
Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και την όμορφη ενδυματολόγο να κάνει πρόβα νυφικού, όμως όλα δείχνουν πως τίποτα απ΄όλ΄αυτά δεν ισχύει τελικά, αφού Γιώργος Κιμούλης και Ιωάννα Τιμοθεάδου χώρισαν.

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα δεν είναι πια μαζί, αφού σύμφωνα με την «Real Life»,αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όπως αναφέρει κοινός γνωστός του ζευγαριού, οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί ανάμεσα τους ήταν αρκετοί το τελευταίο διάστημα, μιας και τόσο η ενδυματολόγος όσο και ο ηθοποιός, είναι έντονες προσωπικότητες.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως χάθηκε ο σεβασμός αλλά και η εκτίμηση ανάμεσα τους. Ωστόσο, με το που πήραν την απόφαση να χωρίσουν, επέλεξαν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς κράτησαν και τη σχέση τους.

Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης; «Αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι» συμπληρώνει ο κοινός τους φίλος που όπως είπε «είχαν μια εξαιρετική σχέση και πραγματικά ζηλεύαμε πόσο πρόσεχε ο Γιώργος την Ιωάννα».

Γιώργος Κιμούλης και Ιωάννα Τιμοθεάδου γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια, το 2008. Ξεκίνησαν να συνεργάζονται επαγγελματικά και σύντομα ήρθαν πιο κοντά. Η φιλία έγινε έρωτας και κατέληξαν ν�� είναι μαζί. Η σχέση τους κράτησε για ένα περίπου χρόνο ωσότου προσωπικοί λόγοι τους χώρισαν.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top