Οι… Σαρακοστιανές αγορές της Ελένης Μενεγάκη

Τι ψώνισε για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας;

Οι… Σαρακοστιανές αγορές της Ελένης Μενεγάκη
Μια επίσκεψη στο αγαπημένο της κατάστημα ντελικατέσεν τροφίμων στην Κηφισιά έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, εθεάθη να ψωνίζει το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου, τα απαραίτητα νηστίσιμα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Αφού έμεινε για περισσότερο από μια ώρα στο κατάστημα- μιας και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες-, δοκίμασε τα σαρακοστιανά καλούδια που της πρότειναν, έκανε τις αγορές της και με τις σακούλες γεμ��τες κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο της. Μάλιστα ήταν τόσα πολλά τα σαρακοστιανά που αγόρασε, που χρειάστηκε την χείρα βοηθείας του ιδιοκτήτη προκειμένου να τα μεταφέρει.
Ντυμένη casual,με χαλαρή διάθεση και εμφανώς ανανεωμένη, έκανε τα ψώνια της, κάτι το οποίο αγαπά πολύ μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός την έχει «τσακώσει» να αγοράζει υγιεινά προϊόντα για την ίδια και τα τρία της παιδιά.

Το διάστημα αυτό μάλιστα, διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της: Στα προσωπικά της περνά μια ήρεμη και ευτυχισμένη περίοδο, ενώ στα επαγγελματικά έχει πλέον ξαναβρεί το tempo της και η διάθεση της είναι φανερά ανεβασμένη. Όσο για τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε συνομιλίες ώστε να αναλάβει ΚΑΙ βραδινή εκπομπή; Το μέλλον θα δείξει!

Πηγή: περιοδικά OK, Ηello
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top