Το νέο αγγελούδι της Victoria Secret

Βγήκε πρώτη ανάμεσα σε χιλιάδες

Το νέο αγγελούδι της Victoria Secret

Ένα νέο αγγελούδι της Victoria Secret έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας με τις καταπληκτικές της αναλογίες κι όπως λέει αφού νίκησε σε διαγωνισμό χιλιάδες άλλα μοντέλα, τώρα ζει το όνειρο.


Πρόκειται για την Κάϊλι Μπισούτι, μία εκρηκτική Καλιφορνέζα, που στα 21 της βλέπει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα.


Δέκα χιλιάδες μοντέλα έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για να γίνουν αγγελούδια της Victoria Secret και να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ, να βγάζουν πολλά χρήματα από διαφημίσεις και φωτογραφήσεις, να γίνουν διάσημες σε όλο τον κόσμο.


«Είναι ένα απίστευτο "ταξίδι" για εμένα. Πριν από τρεις εβδομάδες έβγαινα, πήγαινα στο γυμναστήριο, ζούσα την καθημερινότητά μου.» δήλωσε η νικήτρια Κάϊλι Μπισούτι.


Εντωμεταξύ, στη φωτογράφηση που έκανε για ανδρικό περιοδικό, αποδεικνύει ότι οι υπεύθυνοι του περίφημου οίκου εσωρούχων, δεν διαλέγουν τα μοντέλα τους μόνο για τις καταπληκτικές τους αναλογίες, αλλά και για την προσωπικότητά τους...όλες έχουν θάρρος, ξέρουν να φλερτάρουν με την κάμερα...μαθαίνουν τι πρέπει να πουν και τι όχι.


Όποια πάρει τα φτερά έχει εξασφαλισμένο μέλλον, γίνεται περιζήτητη, γνωρίζει τον κόσμο ταξιδεύοντας στα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη...και καθώς ο συγκεκριμένος οίκος θέλει μοντέλα που να ...εκπέμπουν υγεία, έχει ελπίδες να φθάσει στην κορυφή του μόντελινγκ και μετά να κάνει και οικογένεια όπως η Χάϊντι Κλουμ, η Ζιζέλ, η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και τόσα άλλα αγγελούδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top