Κατερίνα Λέχου: «δεν αποκλείω τον γάμο»

«Δεν έχω καμία πρόταση για την τηλεόραση», εξομολογείται

Κατερίνα Λέχου: «δεν αποκλείω τον γάμο»

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να ντυθεί σύντομα νυφούλα η Κατερίνα Λέχου, που δεν διστάζει να παραδεχθεί πως... ξεχνά τα γενέθλια του συντρόφου της! Επίσης, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν έχει καμία πρόταση για την τηλεόραση παρά την επιτυχία στο «Νησί», ενώ μιλά για την μητρότητα και τον ρόλο της ως θεία.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Πάντα, όμως, κάποια πράγματα πρέπει να συμβούν στην ώρα τους. Παλιότερα, οι γυναίκες παντρεύονταν στα 20, τώρα το κάνουν και στα 40 γιατί είναι σε καλή φυσική κατάσταση», λέει στην «Real News» η Κατερίνα Λέχου.

Παράλληλα, η ηθοποιός δεν κρύβει πως θα ήθελε να γίνει μητέρα, προς το παρόν όμως αρκείται στον ρόλο της... θείας, τον οποίο παραπονιέται ότι δεν τον κάνει καλά γιατί είναι αμελής και ξεχνάει.

Μάλιστα, μεταξύ αυτών που ξεχνάει είναι και τα γενέθλια του καλού της, Μάνου Στρατάκη! Εκείνος, πάντως, δεν παραπονιέται καθώς -όπως λέει η Κατερίνα- «το ζητούμενο είναι να αποδέχεσαι τον άλλον με τα καλά και τα κακά του».

«Ας μην κρυβόμαστε, δεν έχω καμία πρόταση για την τηλεόραση», αναφέρει για τα μελλοντικά της σχέδια, προκαλώντας έκπληξη μετά την μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής Σπιναλόγκας.

Η ίδια, όμως, δεν ανησυχεί, αφού αυτό τον καιρό επαναπροσδιορίζει την σχέση της με το θέατρο. «Δεν τρομάζω, γιατί κάνω ένα τόσο ανασφαλές επάγγελμα που έχω συνειδητοποιήσει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Έχει τύχει να μείνω και ενάμιση χρόνο χωρίς δουλειά», συμπληρώνει.

Τον ελεύθερό της χρόνο η Κατερίνα Λέχου τον περνά στο σπίτι, όπου μεταξύ άλλων μαγειρεύει! Μάλιστα, τωρινή σπεσιαλιτέ της είναι η τραχανόπιτα, συνταγή την οποία δεν την γνωρίζει κανείς και κάνει περήφανη την ηθοποιό.

Φίλους από τον χώρο δεν έχει πολλούς, παρά το ότι μένει στην λεγόμενη «πολυκατοικία των ηθοποιών»: «φίλους όχι τόσους πολλούς. Γενικά πιστεύω ότι δεν έχουμε πολλούς φίλους. Γνωστούς αμέτρητους, φίλους όμως όχι. Προσωπικά, έχω δύο - τρεις φίλους που λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω να τους δω, καθώς αφιερώνω χρόνο στην οικογένειά μου, έχω και την σχέση μου», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top