Που διασκέδασαν οι διάσημοι το βράδυ της Παρασκευής;

Το Star ήταν εκεί και σας αποκαλύπτει!

Που διασκέδασαν οι διάσημοι το βράδυ της Παρασκευής;

Παρασκευή βράδυ χθες και οι επώνυμοι όπως όλος ο κόσμος είπαν να βγουν έξω και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.


To Star ήταν εκεί και σας αποκαλύπτει που και πως διασκέδασαν οι διάσημοι!

Πρώτο τραπέζι πίστα στον Γιάννη Πάριο έκλεισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ωστόσο δεν είχε μαζί τους λοιπούς δύο της κλασικής τριάδας, Γιάννη Λάτσιο και Αντώνη Κανάκη!

Ο διάσημος παρουσιαστής πήγε γ��α τριήμερο στη Θεσσαλονίκη και χθες το βράδυ ξύπνησαν… οι αναμνήσεις με τα ερωτικά τραγούδια του Πάριου! Οι απουσίες, όμως, των δύο κολλητών του ήταν χτυπητές; Πως έγινε από «αχώριστοι», να μη συνοδεύουν τον «κολλητό» τους στα μπουζούκια; Τυχαίο;

Τουλάχιστον ο Γρηγόρης έδειξε να το διασκεδάζει με την ψυχή του, πράγμα που συνέβη και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος ξεφάντωσε στο μαγαζί που εμφανίζονται Καρράς και Κοκκίνου στην Αθήνα.

Ο νεαρός παρουσιαστής επισκέφθηκε τον Βασίλη Καρρά και την Έλλη Κοκκίνου και μάλιστα πολλές φορές σηκώθηκε από την καρέκλα για να τραγουδήσει με πάθος μαζί με τους καλλιτέχνες! τα μόνα του διαλείμματα από το ξεφάντωμα ήταν όταν ασχολιόταν με το κινητό. Έλειπε το έτερον ήμισυ βλέπετε...

«Έκπληξη γενεθλίων για το Γιώργο Μαζωνάκη»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, από την άλλη, αναγκάστηκε να αφήσει το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν δύο γυναίκες. Όχι όποιες κι όποιες γυναίκες, όμως, αλλά οι δύο αδερφές του Βάσω και Μαρία που του έκαναν έκπληξη για τα γενέθλιά του! Τα πόσα κλείνει δεν μάθαμε αλλά ξέρουμε ότι το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του!


Όχι, πολύ μακριά από εκεί, η σέξι Μαρία Κορινθίου είπε να διασκεδάσει με τον επίσης σέξι Σάκη Ρουβά και τη μοναδική Άννα Βίσση. Το νεαρό μοντέλο-μαμά "ξέδωσε" με την παρέα της, χόρεψε τις επιτυχίες των δύο σταρ του τραγουδιού και αποκάλυψε (άθελα της) ότι -αν και μαμά- είναι ακόμη… Ρουβίτσα!

Δείτε το βίντεο…!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top