«Είμαι πολύ καλά και πολύ ερωτευμένη»

Τι είπε η Ζέτα για τον Μιχάλη, τον Αντώνη και...τον Λούλη

«Είμαι πολύ καλά και πολύ ερωτευμένη»

Απάντηση στο γιατί δημοσιοποίησε την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τώρα και όχι σε κάποια άλλη χρονική στιγμή έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια. «Δεν το έκανα σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου γιατί χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να το κάνω. Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο είναι απόλυτα κατανοητό γιατί όλοι έχετε περάσει από μια σχέση. Δεύτερον είναι δώρον άδωρον να κρύβεις τον σύντροφό σου από την στιγμή που έχεις αποφασίσει να είσαι μαζί του. Θα ήταν ανόητο δηλαδή να κάνουμε μια κοινή έξοδο, να βγούμε μαζί να μας ρωτήσουν εάν είμαστε μαζί και να πού��ε όχι», δήλωσε.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκδήλωση της εταιρείας ρούχων που προωθεί εδώ και χρόνια και μίλησε για την δουλειά της, αλλά και την κίνηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη να δημοσιοποιήσει την σχέση τους: «Εγώ προσωπικά το βρήκα πολύ ωραίο αυτό που έκανε», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας, «είμαι πολύ καλά και πολύ ερωτευμένη».

Η Ζέτα δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο σε οτιδήποτε αφορά τον πρώην σύντροφό της Αντώνη Ρέμο και ευχαρίστησε όσους την υποστήριξαν στο θέμα που προέκυψε με τον Χρήστο Λούλη, που αμφισβήτησε τις υποκριτικές της ικανότητες, υποστηρίζοντας πως θεωρεί το θέμα λήξαν. «Ανήκει στο παρελθόν αυτό, νομίζω. Ηταν μια παρεξήγηση και έχει τελειώσει».

Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά της, η απάντησή της ήταν σύντομη και περιεκτική. «Εγώ προσωπικά κάνω αυτά που έκανα πάντα. «Συνεχίζω να δουλεύω και τον ελεύθερό μου χρόνο ζω την ζωή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top