Η Μουτίδου τρολάρει τη Λατινοπούλου: «Ως εδώ! Χρυσόστομη πες τα»

«Ξέρεις πόσο βοηθάει να αγαπήσεις το αξύριστο πόδι σου;»

Tην Τετάρτη η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε στο «Πρωινό»

Κύμα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει εδώ και λίγα 24ωρα οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εμφάνιση των γυναικών, τις… τρίχες και την κυτταρίτιδα.

Λατινοπούλου: Οι.. τρίχες και οι ραγάδες έφτασαν μέχρι τη Βουλή

Δεν είναι λίγες οι επώνυμες Ελληνίδες που αντέδρασαν σε αυτό, κατακρίνοντας δημόσια τη νομικό. Ανάμεσά τους και η Σοφία Μουτίδου, η οποία «δίκασε» την Αφροδίτη Λατινοπούλου κι έδωσε τις δικές της απαντήσεις επί του θέματος. 

Μέσα από ένα βίντεο περίπου επτά λεπτών και χρησιμοποιώντας το πάντα καυστικό χιούμορ της, με πολλά... μπιπ σχολίασε τα προκλητικά λεγόμενα της πολιτευτού.

«Ως εδώ! Χρυσόστομη πες τα, ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικοι κ@#!*, ψεύτικα β@#$α κι εμείς οι αληθινές, ταπεινές γυναίκες να καθόμαστε σε μια γωνιά να κλαίμε. Ε όχι! Να σταματήσει αυτό το πράγμα», σχολίασε ειρωνικά και σε όσα σημεία η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρεται σε ραγάδες, κυτταρίτιδα και τριχοφυία, η ηθοποιός έβαλε δικές της φωτογραφίες με τα αντίστοιχα σημεία του σώματός της. «Ξέρεις πόσο βοηθάει να αγαπήσεις το αξύριστο πόδι σου;» αναρωτήθηκε η Σοφία Μουτίδου στο βίντεό της.

Λατινοπούλου: Βολές από Φουρέιρα, Συνατσάκη, Δούκα και Παύλο Χάππιλο

Όπως ήταν αναμενόμενο το post της συγκέντρωσε χιλιάδες «likes», με την κωμικό να δέχεται πληθώρα υποστηρικτικών σχολίων. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top