Λατινοπούλου: Οι.. τρίχες και οι ραγάδες έφτασαν μέχρι τη Βουλή

Κύμα αντιδράσεων για τις δηλώσεις από την πολιτευτή της ΝΔ

Δείτε το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο Instagram

Κύμα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου περί προτύπων ομορφιάς.

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού μετά από τοποθέτησή της σε βίντεο στα social media, όπου χαρακτήριζε αντιαισθητικές τις τριχωτές μασχάλες, την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες.

«Αρπάχτηκαν» Λατινοπούλου-Σκορδά: «Πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα;»

Η κυρία Λατινοπούλου «κατακεραυνώθηκε» από χρήστες των social media, καλλιτέχνες και διάσημους, ενώ το θέμα έφτασε μέχρι και τη Βουλή.

Λατινοπούλου: Βολές από Φουρέιρα, Συνατσάκη, Δούκα και Παύλο Χάππιλο

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου, αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη Βουλή έκανε λόγο για δηλώσεις γεμάτες στερεότυπα και προσβολές, καλώντας την κυβέρνηση να τις απομονώσει.

Στο «άδειασμα» της πολιτευτή της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα τονίζοντας ότι «οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ».

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οργή στα social για τις τρίχες και την κυτταρίτιδα

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρόεδρος της επιτροπής Άννα Καραμανλή. «Δεν εκφράζουν την ΝΔ και την κυβέρνηση αυτές οι συμπεριφορές» υποστήριξε.

«Είναι αυτονόητο πως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται το σώμα του όπως θέλει. Πρέπει να απομακρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές» σημείωσε η κα Καραμανλή.

Εξάλλου και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΝΔ, χωρίς να κατονομάζει την 30χρονη Θεσσαλονικιά, έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει με νόημα πως «η ομορφιά κάθε ανθρώπου βρίσκεται στη διαφορετικότητά του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top