Συγκλονισμένος ο Νίκος Βέρτης περιέγραψε τα όσα έζησε στο Τελ Αβίβ

Επέστρεψε ο τραγουδιστής στην Ελλάδα

Σκηνές τρόμου, αλλά και αγωνίας έζησαν το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του που βρέθηκαν για προγραμματισμένες συναυλίες στο Τελ Αβίβ. 

Νύχτα τρόμου για τον Νίκο Βέρτη στο Ισραήλ - Πέρασε τη νύχτα σε καταφύγιο

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, ξεκίνησε ο βομβαρδισμός από τη Λωρίδα της Γάζας, με αποτέλεσμα να διακοπούν όλες οι πτήσεις  από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ με τους ταξιδιώτες ανάμεσά τους και  ο γνωστός τραγουδιστής με την ομάδα του να κατευθύνονται στα καταφύγια για προστασία. 

Ο Νίκος Βέρτης πριν από λίγο «προσγειώθηκε» στο Ελευθέριος Βενιζέλος και φανερά ανακουφισμένος από τη θετική έκβαση που έλαβε η περιπέτειά του στο Ισραήλ, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. 

«Είναι πολύ οργανωμένοι… Μολις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε απο το ασανσέρ άρχισαν να ακούγονται σειρήνες. Αμέσως όλοι ήξεραν που να μας οδηγήσουν. Όλα τα κτήρια έχουν σύντομα καταφύγια, αλλα όσο ασφαλή και να είναι δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα το να ακούς αυτόν τον βαθύ ήχο. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης. 

Ο Νίκος Βέρτης κατά την άφιξή του από το Ισραήλ/ Φωτογραφίες ndp

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top