Ρουμελιώτη: «Δεν είμαι αντίθετη στην υιοθεσία, αλλά δε θα το έκανα ξανά»

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή «Μαμά-δες»

Δείτε στο βιντεο όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή «Μαμά-δες»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για όλα. 

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΟΣ ΣΎΖΥΓΟΣ

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον γιο της και τον σύζυγό της

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η φωτογραφία με τον γιο της στο δωμάτιό του

«Είμαι τρομερά αγχώδης με τον γιο μου. Είμαι μια υστερική μαμά που ο,τιδήποτε συμβαίνει στον Δημήτρη νομίζω ότι θα συμβεί το χειρότερο. Είμαι διαρκώς από πίσω του, όμως δεν το αλλάζω αυτό με τίποτα. Το ωραιότερο που κατάφερα στη ζωή μου ήταν που έγινα μητέρα. Ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα παιδί. Είμαι από τις γυναίκες που ο Δημήτρης δεν ήρθε τυχαία στη ζωή μου. Ήθελα πάντα να γίνω μητέρα, αλλά για να γίνω γονιός ήθελα και τον κατάλληλο άντρα μαζί μου. Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου που είχε ήδη δυο παιδιά, τα οποία δε διαχωρίζω από τον γιο μου, είναι σαν να έχω τρεις γιους, γι’ αυτό και θέλω και την κόρη. Μόλις παντρευτήκαμε με τον Νικηφόρο ήταν στα άμεσα σχέδιά μας να αποκτήσουμε ένα παιδί», είπε αρχικά η ηθοποιός.

ευδοκια ρουμελιώτη υιοθεσία

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, με τον γιο της στο δωμάτιό του

Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του συζύγου της αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί

«Η πρώτη επαφή με τα δυο παιδιά του συζύγου μου έγινε όταν ήταν πολύ μικρά. Τον μεγάλο γιο τον γνώρισα όταν ήταν 6,5 χρόνων και τώρα είναι 17 και τον μικρό γιο στα 4 του. Στην αρχή φοβήθηκα πολύ γιατί έπρεπε να υπάρξει μια ισορροπία. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τη μητέρα τους. Η μητέρα τους υπάρχει και είναι εξαιρετική και η ισορροπία είναι λεπτή. Αυτό που προσπάθησα από την αρχή με τα παιδιά είναι να μην τα πιέσω. Γι’ αυτά ήθελα να είμαι φίλη. Δεν είμαι η μαμά τους, αλλά μπορούν να με εμπιστευτούν και είμαι εκεί γι’ αυτά. Το θέλω σαν τρελή το δεύτερο παιδί, αλλά πρέπει να έχεις και τις δυνάμεις για να μεγαλώσεις ένα παιδί», είπε.


Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον θάνατο της μητέρας της

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με τα όργανα της μητέρας μου σώθηκαν επτά ζωές!»

«Επειδή η μητέρα μου έπαθε ένα ατύχημα από το πουθενά, έπεσε από το 1,5 μέτρο και χτύπησε το κεφάλι της στο λάθος σημείο και έφυγε πολύ νέα στα 59 της χρόνια και αυτό μου έχει αυξήσει τις φοβίες μου. Φοβάμαι πως μπορεί τη λάθος στιγμή να γίνει το λάθος πράγμα και να είναι μοιραίο», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη.


Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μίλησε για το παιδί που προσπάθησαν να υιοθετήσουν με τον σύζυγό της

Η on air εξομολόγηση της Ρουμελιώτη:«Δε θα ρίσκαρα ξανά να υιοθετήσω παιδί»

«Ήταν κάτι πολύ δύσκολο (σ.σ. η υιοθεσία) και ήταν ο λόγος που καθυστέρησα να μπω στη διαδικασία να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Είχαμε ένα ακόμη παιδί που ήταν στο σπίτι και ήθελε και παραπάνω φροντίδα. Το παιδί αυτό το συναντήσαμε, δεθήκαμε μαζί του με έναν τρόπο και δεν θέλαμε να το αφήσουμε να πάει σε ίδρυμα και είπαμε θα το πάρουμε. Για διάφορους λόγους το παιδί αυτό δεν μένει πια μαζί μας, αλλά είναι καλά. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και νιώθουμε ότι κάναμε κάτι σημαντικό και σπουδαίο. Η απώλειά του ήταν μεγάλη. Δε θα πω ότι είμαι αντίθετη στην υιοθεσία. Αν με ρωτήσεις, όμως, αν θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία της υιοθεσίας θα σου έλεγα ότι δε θα το έκανα ποτέ ξανά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top