Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά το εξιτήριο λόγω κορωνοϊού

«Στο ταξίδι για την "Ιθάκη" σου, μην περιμένεις να περάσει η καταιγίδα...»

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη στην Τατιάνα Στεφανίδου και τον Alpha στις 28/4/21

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό. Χθες, κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί, καθώς είχε χαμηλό οξυγόνο.

Η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Η εν διαστάσει σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και θεώρησε σωστό να σπεύσει στα εξωτερικά ιατρεία, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Θετική στον κορωνοϊό η Μαρίνα Πατούλη: Ο φόβος αλλά και το χρέος της

Χθες, υποβλήθηκε σε εξετάσεις αλλά και σε ακτινογραφία θώρακος και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι της, ενώ παρακολουθείται από τον προσωπικό της γιατρό, όπως δημοσίευσε χθες το nassosblog.gr.

Λίγες ώρες μετά το εξιτήριό της έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές που της έστειλε για ταχεία ανάρρωση.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη στα γενέθλιά της, τον Φεβρουάριο του 2020- φωτογραφία NDP

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη στα γενέθλιά της, τον Φεβρουάριο του 2020- φωτογραφία NDP

«Στο ταξίδι για την "Ιθάκη" σου, μην περιμένεις να περάσει η καταιγίδα... μάθε να χορεύεις στη βροχή! Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τις αμέτρητες ευχές και την απεριόριστη αγάπη που μου εκφράζετε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω με το θέμα της υγείας μου. Εύχομαι σύντομα να βγούμε όλοι υγιείς και δυνατοί από αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που στερεί την ελευθερία μας και απειλεί τις ζωές μας! Καλό Σαββατοκύριακο!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της.  

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Ένα love story 35 χρόνων έφτασε στο τέλος του

Φέτος, ήταν το πρώτο Πάσχα που πέρασε χωριστά το ζεύγος Πατούλη, μετά από 30 χρόνια. Στις αρχές Απριλίου, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι περνάει κρίση στον γάμο του. Η Προέδρος του Δικτύου SDG 17 Greece έχει σημειώσει ωστόσο, ότι δεν έχει χωρίσει. 

Σε συνέντευξή της στις 9 Απριλίου η Μαρίνα Πατούλη είχε πει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Οn Time», για τον Γιώργο Πατούλη:  «Με έκπληξή μου πληροφορήθηκα για τη συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα που εκφράζει την αγάπη και την τρυφερότητά του. Θεωρώ ότι τα προσωπικά συναισθήματα που αφορούν στο πρόσωπό μου θα έπρεπε να εκφραστούν σε μένα προσωπικά.  Όσον αφορά εμένα προσωπικά, για να μη φανώ ανακόλουθη, ουδέποτε θέλησα διαζύγιο, δεν πρόκειται για κοινή απόφαση, αλλά για προσωπική του επιλογή, την οποία προσπαθώ να διαχειριστώ ψυχολογικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top