Καινούργιου για Κούγια: «Ο κόσμος καταλαβαίνει - Με συγχωρείτε που ξέσπασα»

Δε θέλει να δώσει συνέχεια η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε τελεία το πρωί της Τρίτης

Σχετικά με τα όσα έγιναν χθες μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια στην οποία τη «φωτογράφιζε», τοποθετήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τρίτης

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση στη νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια 

Απάντηση Κούγια σε Καινούργιου: «Σε άλλη κυρία - παρουσιάστρια αναφερόμουν»

«Επειδή μπορεί να περιμένατε να πω κάτι. Και με συγχωρείτε για το χθεσινό μου ξέσπασμα αλλά ήταν τελείως αυθόρμητο. Το έληξα χθες και είδατε καλά πως τοποθετήθηκα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα που έχετε στείλει σε μένα και στο κανάλι. Ευχαριστώ πολύ και το κανάλι για τη στήριξή του. Ο κόσμος καταλαβαίνει, είναι πανέξυπνος και δε θέλω να το συνεχίσω και να καταχραστώ τον τηλεοπτικό χρόνο. Σας ευχαριστώ πραγματικά», είπε η παρουσιάστρια, κλείνοντας το θέμα που δημιουργήθηκε.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τα όσα λέγονται δημόσια για τον πελάτη του, Δημήτρης Λιγνάδη, φωτογράφισε την Κατερίνα Καινούργιου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα». 

Απασφάλισε η Καινούργιου: «Ντροπή σας, κύριε Κούγια. Δε σας σεβόμαστε» 

Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο και στην Καινούργιου - Έξαλλη η παρουσιάστρια

Διαβάζοντας την ανακοίνωση λίγη ώρα μετά, η παρουσιάστρια ξέσπασε στον «αέρα», ενώ στη συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία δηλώνει ότι η παρουσιάστρια που περιγράφει στο δελτίο τύπου δεν είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top