Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση στη νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Το κανάλι στηρίζει φουλ την παρουσιάστρια

Επίσημη ανακοίνωση ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και του ίδιου, εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας

Απασφάλισε η Καινούργιου: «Ντροπή σας, κύριε Κούγια. Δε σας σεβόμαστε»

Στην επιστολή του ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε και σε παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής του OPEN, «φωτογραφίζοντας» την Κατερίνα Καινούργιου.

Φυσικά η ίδια δεν το άφησε ασχολίαστο, αφού απάντησε μέσα από την εκπομπή της φανερά εκνευρισμένη.

Λίγες ώρες μετά, με νέα ανακοίνωση ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι εννοούσε άλλη παρουσιάστρια κι όχι την Κατερίνα. 

Απάντηση Κούγια σε Καινούργιου: «Σε άλλη κυρία - παρουσιάστρια αναφερόμουν»

Μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» έκανε repost τη δήλωση του γνωστού ποινικολόγου, γράφοντας: «Χωρίς λόγια...»

Λίγη ώρα μετά το OPEN απέστειλε τη δική του ανακοίνωση, θέλοντας να στηρίξει την παρουσιάστρια της πρωινής του ζώνης.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου. 
 
Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top