Αψήφισαν το Πρωτόκολλο και έδωσαν δύο φιλιά!

Παραλήρημα του πλήθους στα ανάκτορα του Buckingham

Αψήφισαν το Πρωτόκολλο και έδωσαν δύο φιλιά!

«Εγγλέζοι» στο ραντεβού τους ήταν οι Βρετανοί ΚΑΙ στο πρώτο δημόσιο φιλί του πριγκιπικού ζευγαριού, το οποίο στις 15:30 βγήκε στο μπαλκόνι των ανακτόρων του Buckingham για το πλάνο που περίμενε ολόκληρη η υφήλιος.

Σε ένα κυριολεκτικό παραλήρημα του λαού κάτω από παλάτι και με τις ιαχές του κόσμου να «σκίζουν» τον ουρανό της βρετανικής πρωτεύουσας, η Δούκισσα Catherine αντάλλαξε το πρώτο της φιλί πλέον με τον σύζυγό της. Είναι η πρώτη κοινή θνητή που μπαίνει στο Παλάτι μετά από 352 χρόνια.

Η Kate στεκόταν στην δεξιά πλευρά του μπα��κονιού, ο William στην αριστερή, ενώ σύσσωμη η Βρετανική βασιλική οικογένεια στάθηκε δίπλα και πίσω από το ζευγάρι. Όλοι ανεξαιρέτως χαιρέτησαν τους Βρετανούς που φαίνεται ότι πραγματικά ζουν πρωτόγνωρες στιγμές με τον σημερινό πριγκιπικό γάμο.

Μόλις βγήκαν στο μπαλκόνι, ο William ψιθύρισε την απαραίτητη προτροπή στην Catherine: «Μπορείς να χαιρετήσεις τώρα» της είπε, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, τα φλας «έπαιρναν φωτιά» από το πλάνο του φιλιού τους.

Ομως, λίγο αργότερα και εν μέσω της ππραγματικά παραμυθένιας ατμόσφαιρας, το ζευγάρι, που ήταν νανερό πως είχε χαλαρώσει. αψηφώντας το Πρωτόκολλο και βγαίνοντας για λίγη ώρα εκτός από κάθε οδηγία, αντάλλαξε και δεύτερο φιλί μπροστά στο πλήθος, μέσα σε άκρως πανηγυρική ατμόσφαιρα. Ηταν ίσως η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο και μάλιστα ενώπιον της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αεροπορικοί σχηματισμοί έδωσαν το δικό τους στίγμα, ενώ οι κανονιοβολισμοί διήρκεσαν περισσότερη από μία ώρα.

Οι στιγμές που ζει το Λονδίνο ήταν πραγματικά παραμυθένιες. Και όπως κάθε παραμύθι τελειώνει με μία και μοναδική φράση: Και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top